yebem ti tuzlu i bandere
pa shta su te bandere pobile naroda po tuzli to nije normalno
ja neznam shto ih ne pocupaju ... maltene svaki motorista sto je pogino (osim onog sto je u bus opalio) je zavrshio na banderi ... onaj malac na skuteru pretprosle sezone u banderu dole kod irca ... auta ... pa onaj jusuf barchic ... treba to pochupat
krivi su vozaci sto su vozili u isto vrjeme istom cestom
Koji udes majko drago-tacno nedo bog nikom.
nije fiesta nego starlet, i golf je isao kroz crvena jos od crvenih sedam, i zvekno u toyotu
@toreto motas s teme ....
Vidio sam ovo veceras,strasno izgleda
Vidio sam ovo veceras,strasno izgleda
Tako-tako, kad sam cuo da su i vatrogasci rezuckali ocekivao sam i gore.
cuj pocupat bandere,svugdje u svijetu imaju bandere samo svijet je civlizovaniji pa ne divlja puno po cestama i ne zavrsi na banderi,treba bit rasvjeta eh sad napravit je da je neko ne skine sa autom to bi bilo tesko.
et vidis naidje tako neka budala i kroz crveno fura i skine te...ubije te ko zeKa
ccc
hajd valjda im nije nista ozbiljno bilo
K'o sto eddo rece, i ja sam cuo samo da je suvozac ozbiljnije najebao, tj noge, ostali oke
ma joj ba ljudi golf s vozaceve strane ne izgleda nesto posebno sjeban, al zato sa suvozaceve je skroz smotan al skroz. Bandera je napravila rupu od vrata suvozacevih pa gotov do mjenjaca. ma joj ba nedo bog nikom majke mi. nemate pojma kolko se ja jezim od ovakvih stvari to nije normalno.
To jest. Ovaj u Toyoti nit kriv, nit duzan, a sec duze, tj metar i po naprijed, i golfinjo bi ga zvizno pravo po vratima.
pa tako je i Aladin s Passatom...samo sto je on izbjego da ne udari u auto, pa izvalio banderu, semafor i zavrsio u drvecu u skolskom dvoristu skole Jala...sreca pa mu nije nista bilo...a nije imao polozeno..
FRAJER

yebem ti tuzlu i bandere
pa shta su te bandere pobile naroda po tuzli to nije normalno
ja neznam shto ih ne pocupaju ... maltene svaki motorista sto je pogino (osim onog sto je u bus opalio) je zavrshio na banderi ... onaj malac na skuteru pretprosle sezone u banderu dole kod irca ... auta ... pa onaj jusuf barchic ... treba to pochupat
prvo, da nije bandera ti majmuni koji su ostali na banderama bi mozda napravili stetu nekom ni krivom ni duznom iz suprotnog smjera...a i da ih se pocupa nasli bi oni u nesto drugo da udare... :D...a barcic nije vrijedan spomena ba....tu mi je cak drago sto je bandera bila...samo dje sam ja bio da pokupim one pare sto su se razletile iz auta 
potpisujem