Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: kristalni farovi za seat ibizu 96-2000 god
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ako neko zna gdje se mogu kupiti kristalni farovi, štopke i maglenjaci za uvu moju haber kutiju :icon_rolleyes:nek mi javi na PM.
kristalne farove neces naci jer se ne prave, da ih ima ja bi vec davno kupio, jeina ti je opcija angel ayes a imas ih u A3M-u oko 450 KM, ili da promjenis te, i stavis od TDI-ja farove duple, odnosno da dvije H1 sijalice i oni ti kostaju oko 230 u Velasu

ako slucajno gdje nadzes javi i meni
ljudi ja danas bio sa piketom na koridoru i cini mi se da smo tam vidili da imaju i farovi i stopke za ovog seata. Jest da su najvjerovatnije made in kina il made in turska al ........ ........ .........
eddo Wrote:ljudi ja danas bio sa piketom na koridoru i cini mi se da smo tam vidili da imaju i farovi i stopke za ovog seata. Jest da su najvjerovatnije made in kina il made in turska al ........ ........ .........

hajd ako budes opet, slikaj ih ako ti nije mrsko i pitaj za cjenu
hvala
ma ako nisu skupi sto da ne...
Fiesta_Boy Wrote:ma ako nisu skupi sto da ne...

farove moram svakako kupovati, jer mi je desni razbijen od kako sam kupio auto, ove sam kontao kupovati mozda za par dana, a ako bi izletili neki kristali sto ne bih dodao jos koju paru
ma ljudi ja bosnu obišao tražeći al za seata nema nigdje,
kod nekog frajera sam vidio u visokom stopke kristalne vjerovatno su iz vana narucene.
ljudi vjerujte mi da sam malte ne 1000 posto siguran da sam vidio i farove i stopke za seata ibizu, znam bas posto je na njima pisalo "za seat ibiza". neznam cijenu i neznam jel to bas za tog seata sto vi trazite, al ako je iko od vas blizu, otidjite pa vidite jer ja sigurno necu uskoro ic tam opet, i ovo danas je neplanski bilo totalno hehe
moze biti da si vidio za novog seata, mala je skroz razlika, ja sam cak kontao malo prepravljati da stavim te farove, jer su jeftiniji od ovih sto ja sebi hocu, ali jednostavno kristala nema, na ibizi iza moje su nazad kristalne stope ali opet fali nekih par centi da se fino ugrade jer imaju blagi konus, probbano danas
Alem_Jezero Wrote:ma ljudi ja bosnu obišao tražeći al za seata nema nigdje,
kod nekog frajera sam vidio u visokom stopke kristalne vjerovatno su iz vana narucene.

Crvena ibiza, stopke lexus style, inace ima servis volksvagena! A naruceno iz Njemacke!
e tacno ako nemozete nac ovdje, sto ne vidite s nekim ko dovlaci redovno auta iz vana il s nekim ko cesto ide vani da vam pogleda i da vam ponese to sto vam treba?
addo Wrote:
Alem_Jezero Wrote:ma ljudi ja bosnu obišao tražeći al za seata nema nigdje,

Crvena ibiza, stopke lexus style, inace ima servis volksvagena! A naruceno iz Njemacke!

jeste buraz crvena nije loša lijepo izgleda.
ma neznam koliko se para kreće vani, mislim da je to žiga:lol:
danas sam narucio kristalne stopke cjena 150 KM, ali mi nisu obecali hoce li biti ili ne, rekli su mi javiti za par dana, ako bude moglo javi da i tebi narucim, sto se tice farova ne proizvode se kristalni, osim angel ayes kojih imas kao sto ti vec rekoh u A3M za nekih 450 KM
Reference URL's