hehe...jako zanimljivo, jer si izmijenio totalno izgled auta i ne moze se prepoznat da je stilo bio...vidim da su maska, prednji spojler, felge, retrovizor...od BMW-a Ac Schnitzer ACS 3...ispravi me ako grijesim...uglavnom, svaka cast...:D
fali jos samo kravlji jezik iz maske!

e jbg....vala usra ovaj jezik...pa makar malo veci da je...
vala djeluje ko mlitava djecja cuna..

napravi da strsi do usisa!

mahnito auto skroz...bravo !
ei freak.. imam jednu molbu za tebe.. .jel mi mozes objasniti kako napravis onaj odsjaj.. na pojedinim mjestima??? kao na passatu...
odvoji nove svjeze layere i kreni sa brushovanjem.. nema tu ni filtera ni kojih efekata, samo snalazljivost.. 
valjda ti je pomoglo..
Fina ideja i dobro je uradjeno

samo radi! Jao odkad ja nisam uradio nesto,ali nemoze se ispiti pritisli,bit ce uskoro i od mene opet

hehe.. moze .. samo reci koju???? hehehehe
Pa s keksom naravno ili ako nema te moze proc i ona od bijele cokolade ..... mmmmmmmmmmm vec je osjetim kako se topi u ustima mmmmmmmmmmmmm .... cak sam i zamislio jednu visoku svedjanku plave kose i povelikog poprsja kako me hrani tim neodoljivim ukusom ...... KRAVLJEG MLIJEKA + dodaci hahahahahahahahahahahahahahahahaha
ev ja maloprije pojeo jednu. neka nepoznata, pise nest NOISETTE. stranacka. nije ovdje kupljena. neki kosti su garant donijeli hehehe
hehe.. moze .. samo reci koju???? hehehehe
Pa s keksom naravno ili ako nema te moze proc i ona od bijele cokolade ..... mmmmmmmmmmm vec je osjetim kako se topi u ustima mmmmmmmmmmmmm .... cak sam i zamislio jednu visoku svedjanku plave kose i povelikog poprsja kako me hrani tim neodoljivim ukusom ...... KRAVLJEG MLIJEKA + dodaci hahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahaha... ccc.. jebt uradis auto u stilu milke.. odjednom covjek na svedjanci zavrsi.. jebt...
il je svedjanka na njemu??? jel edooo, hos nam otkriti kako je???
edoooooooooo, javi se!!! vidis da strahujemo za tebe...
e bogami, ja to nebi provjeravo...