Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: MILKAAAA! heh
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
hehe...jako zanimljivo, jer si izmijenio totalno izgled auta i ne moze se prepoznat da je stilo bio...vidim da su maska, prednji spojler, felge, retrovizor...od BMW-a Ac Schnitzer ACS 3...ispravi me ako grijesim...uglavnom, svaka cast...:D
fali jos samo kravlji jezik iz maske! Smile
e jbg....vala usra ovaj jezik...pa makar malo veci da je...
vala djeluje ko mlitava djecja cuna.. Smilenapravi da strsi do usisa! Smile
mahnito auto skroz...bravo !
hehehe bas fina milka

amer_sa Wrote:
ei freak.. imam jednu molbu za tebe.. .jel mi mozes objasniti kako napravis onaj odsjaj.. na pojedinim mjestima??? kao na passatu...

odvoji nove svjeze layere i kreni sa brushovanjem.. nema tu ni filtera ni kojih efekata, samo snalazljivost.. Smile
valjda ti je pomoglo..

eh aj sad casti milkom vec kad si nas sve vak lijepo zapalio .... da znas da ocu milku prvom prilikom kad se vidimo .... Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_winkIcon_winkIcon_winkIcon_wink
Fina ideja i dobro je uradjeno Smile samo radi! Jao odkad ja nisam uradio nesto,ali nemoze se ispiti pritisli,bit ce uskoro i od mene opet Smile

amer_sa Wrote:
hehe.. moze .. samo reci koju???? hehehehe

Pa s keksom naravno ili ako nema te moze proc i ona od bijele cokolade ..... mmmmmmmmmmm vec je osjetim kako se topi u ustima mmmmmmmmmmmmm .... cak sam i zamislio jednu visoku svedjanku plave kose i povelikog poprsja kako me hrani tim neodoljivim ukusom ...... KRAVLJEG MLIJEKA + dodaci hahahahahahahahahahahahahahahahaha

ev ja maloprije pojeo jednu. neka nepoznata, pise nest NOISETTE. stranacka. nije ovdje kupljena. neki kosti su garant donijeli hehehe

amer_sa Wrote:

eddo Wrote:

amer_sa Wrote:
hehe.. moze .. samo reci koju???? hehehehe

Pa s keksom naravno ili ako nema te moze proc i ona od bijele cokolade ..... mmmmmmmmmmm vec je osjetim kako se topi u ustima mmmmmmmmmmmmm .... cak sam i zamislio jednu visoku svedjanku plave kose i povelikog poprsja kako me hrani tim neodoljivim ukusom ...... KRAVLJEG MLIJEKA + dodaci hahahahahahahahahahahahahahahahaha

hahaha... ccc.. jebt uradis auto u stilu milke.. odjednom covjek na svedjanci zavrsi.. jebt...

il je svedjanka na njemu??? jel edooo, hos nam otkriti kako je???

edoooooooooo, javi se!!!  vidis da strahujemo za tebe...
porasto mu secer... :D
e bogami, ja to nebi provjeravo...
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13