Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Auto-Data
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Auto-Data 2005g treba mi registracijski kod pa ako mi neko moze pomoci...tnx
mogu ja zbaviti cd autodata, nemam pojma koji je, cini mi se da je "xp", do 2003. godista
hmmm...ne znam ja instalirao ovaj...na 2 CD-a 2005god...i sve ok treba mi samo REG code
hmm ima buraz sve verzije za nasa vozila...moracu da vidim moze li se copy key pa ti pm-am
ok hvala
Netreba ti cod nego .exe crack file koji dodje na na jednom cd-u.Jedina Autodata koju sam nabavio da ima key generator i upisivanje reg koda je 3.16 do 2006.
pregledao oba nema ni jedan .exe file

Fiesta_Boy Wrote:
Auto-Data 2005g treba mi registracijski kod pa ako mi neko moze pomoci...tnx

Imam ja... Sta ti treba?

Ma treba mi onaj registracioni kod...

Fiesta_Boy Wrote:
Ma treba mi onaj registracioni kod...

Ja imam ovo cudo na cd-u... Normala ga instaliras... Ne trazi reg. kod...

a ma ja imam na 2 CD-a,i kada instaliram...kliknem na ikonu da udjem i tamo mi onda trazi REGISTARSKI code...mamicu mu

Fiesta_Boy Wrote:
a ma ja imam na 2 CD-a,i kada instaliram...kliknem na ikonu da udjem i tamo mi onda trazi REGISTARSKI code...mamicu mu

Imam ja i tu autodatu i danas sam gledao.Na cd-u 1 postoji folder cracka u kojem je file adbcd.exe.Taj fajl treba iskopirati na mjesto orginalnog u instalacijskom folderu i sve radi ok.

treba mi crack za autodatu 3.18,  pa ak neko ima....
hvala unaprijed
druze jel ovo NTREP-3WWWB-Z8L8R-Y0VVW-WKKJ site number ili...
znas li ti gaga kakvi su ovo flat?? ovo je ko K,
imas u tz elta mt daje ovakav flat i kabal operateri neki jos,al to je uzasno sporo,pa brzina je 2x brza nego modem,i moze ti dati flat kad ces gigabajt skinut za 7 dana i sta imas od tog,nemas nista
za mjesec ces skinut 10 gigabajti da ne gasis pc,a to isto mozes imati za 15 maraka vise.

i ne razumijem zasto ovolikim slovima?
nidje veze,a i offtopic Smile
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13