Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: KAZNE...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Danas bezveze svratio do MUP-a da mi izlistaju sve kazne...nadao sam se cifri od 700-800km kad tamo samo 270KM...sad mi nije nista jasno...to je oficijalni listing i prema njemu se treba ravnati a ja kod sebe imam jos kazni koje nisu izlistane na tom listingu niti su placene,stoje kod mene a nema ih na spisku...jel se kome nesto slicno desilo,sto mi nisu izlistali sve kazne????
I sad kontam zamisli da mi je istekla registracija i ja uzmem listing poplacam kazne sa listinga i fino registrujem auto...a tamo mi ostalo 500km neplacenih kazni---Icon_confusedIcon_confusedIcon_questionIcon_rolleyes
blago tebi da i meni hoce tako
ja ne znam kako...pitao sam nekog inspektora jel moguce da kazne nisu stigle ili sta vec je moglo da se desi kaze on ako ti nije dosta dopisat cemo ti mi jos kojuIcon_razz;-)
Vjerovatno ce doci... Mozda ima koja iz RS-a koja se ne nalazi na tom listingu...
hmmm...zamisli situaciju da mi je istekla registracija i da poplacam samo te kazne sa listinga i registrujem auto...sta onda sa ostatkom kazni,kontas????
A iz RS-a su mi stigle 3 treba ih biti jos 3...iz federacije stigla samo jedna trebaju jos 3...
NE ZNAM vala...

bmwscaner Wrote:
neznam nikad u zivotu nisam platio kaznu Smile
a desavalo se ovde u hercegovini kod par momaka da su dobili kazne u njihovim slucajevima od DGS -a i iznosile su oko 400 maraka svakome i vec par godina nisu nista dobili kao da i ne postoje te kazne tako da ako ih nema nemoj da se sekiras Smile

Doci ce im potvrda iz cipsa da moraju predati dokumente...

Fele Wrote:
Znaci fali 6 i to je tih 500KM

OTPRILIKE tako...jedna kazna mozda gore dole...

@ostali-nije mi jasno kako im nisu stigle kazne,tim momcima iz Hercegovine,isto kao ni meni sto nisu...ma brate ja cu platiti te kazne sa listinga...i budu li mi nesto srali ja cu im pokazati listing...da je sve sa njega placeno

JD. Wrote:
zar mozes u MUPu provjeravat kazne, zar se ne mora na CIPS ici ?

ako ti je to sa CIPSa listing, znaci kazne vezane za tvoj maticni broj onda je tako kako je Smile

Ma ja otisao u mup i oni me poslali u "moju" policijsku upravu...ja otisao i ljudi mi na odjelu "saobracajna bla,bla..." izdali listing sa kaznama

e svaka cast sto me utjesi;-)hahahaha
danas novi listing 1090km kazne

VR6Boki Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:
danas novi listing 1090km kazne

Si ti ovo dopisao jedan broj viska slucajno, il fakat 1*** KM?

Imenjace kad sam izasao iz MUP-a noge mi se oduzele umalo pao nisam...zaboravio ja sve listing licnu...ganja me neki covjek kaze zaboravio si licnu...hahaha

IGY Wrote:
sta se zalite ja sam vec skoro pa mjesec bez vozacke, i imam jos ihi opaliti, samo vozi po propisima i sve 5

kako sinoc dodje do poslaIcon_exclaim

Bekir_SA Wrote:
Najbolja je trokoljic vozilica... Fiesta jel to s kamatama ili bez???
Đe ih ti ba nafatas??? Da nisi digo kakav kredit u policiji pa ti sad odbijaju od bubrega s kamatama

ma nisu kamere imam samo 2 kamere...koliko znam...Ali sve su kazne ogranicenje imam par ogranicenje 60 a ja puno vise,sve po gradu...a ma nikad vise pamet u glavu...joj jadan ja...Icon_sad
Jebote trka se 5 auta svi pun gas i jedino mene zaustave...PEHIcon_mrgreen

legionar Wrote:
Ma laze fiesta_boy kod njega je to puno vise, samo nece da kaze :P

Suti jezik pregrizo tako si reko prosli put nisu ti sve kazne upisane meni iznos kazni bio sica oko 3000km kad sad...1xxx e koji si mi baksuz legia...cccIcon_twistedIcon_twistedIcon_mrgreen

IGY Wrote:
bjezite ljudi padaju bombe Icon_mrgreen

BOOOOM

Icon_mrgreen

Pages: 1 2 3 4 5 6
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13