Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Prodaje se Pioneer 5000 SPL woofer i amp
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Znaci svima poznato pojacalo

PRS-D5000SPL

pojacalo :

Maximum Output Power 1 x 1500W (4Ω) or 1 x 3000 W (2Ω)
DIN power output (W)
(DIN45324, +B = 14.4V) 1 x 1100W (4Ω) / 1 x 1950 W (2Ω)
# Continuous power output (RMS) 14.4V (20Hz-20kHz/2Ω): 1 x 1.950W
# 14.4V (20Hz-20kHz/4Ω): 1 x 1.100W
Load impedance capability 2 -8Ω
Frequency response 10 - 240 Hz
Distortion 0,050 %
S/N ratio > 90 dB
LPF 40 - 240 Hz
Speaker Terminals Block-type
Input level control 200 mV - 6.5 V
High performance balanced isolator circuit Yes
Max. current consumption (A/4ohms) 70 A
Chassis size (W x H x D) 300 x 64 x 330 mm
Unit weight 7.3 kg

i subwoofer TS-W5000SPL

Frequency response 18 - 2.000 Hz
Sensitivity (1W/1m) 88 dB
Recommended sealed enclosure (Litres) 42.5
Lowest resonance frequency (FS) 32 Hz
Maximum Power 5.000 W
Nominal input power 2.000 W
Woofer size (cm) 30 cm
Dual 4-ohm voice coils: 2 or 8 ohm yes

polovno , koristeno , ispravno

prodaje prijatelj pa je ovo oglas iz usluge

Cijena za oboje u kompletu 1200KM

kontakt PM ili 061 209 049
Ej imam jednog prijatelja ovdje koji ima par pitanja za tebe....

Pozdrav drug, ja sam zainteresovan za ovu muziku pa me zanima koja je zadnja cijena i dal je moguce ovu muziku dobro provjerit prije kupovine posto ovdje se ipak radi o velkim parama i zadnja stvar koja mi treba jest da kupim nesto sto ce mi crknut za mjesec. Edo i ja cemo uskoro u Sarajevo da uzimamo kablove za pojacala sebi, pa bi mogo usput pogledat i tu muziku i eventualno ako sve bude uredu odmah bi je i kupio. Et sam ovdje napisi jel sve uredu i koja je zadnja cijena il posalji Edi na PM ako ti se ne pise ovdje, pa da probamo sta dogovorit oko te muzike. hvala ti unaprijed

eto muha cim vidis ovo, vidi sa tim jaranom koja je zadnja cijena pa da dodjemo po to. Veliki pozdrav od mene i cujemo se cim prije ....
pojacalo je haos,ja sam ga dugo ganjo i nisam ga mogo naci al et namirio se s drugim pojacalima kod muhe,
btw pozz za muhu Smile
zadnja 1100KM, moze provjera moze sta hoces dodji kod mene testirati cemo ako treba 7 dana , radi sve 100%
oke prijatelju, samo jos ako nije problem da mi posaljes svoj broj na PM pa bi ti se mi javili dan-dva prije dolaska da mozes pripremit tu muziku na inspekciju Icon_mrgreen pa nek je momak dobro pregleda i eventualno nek je i kupi. A sto se tice cijene ja mislim da ces se i ti slozit samnom kad kazem da ona moze jos dol, al et necemo pricat o tom jos dok sve ne provjerimo i pregledamo .... veliki pozdrav i vidimo se (nadam se sad u subotu)
ovo je zadnje cijena , 600EUR mogu prodati u HR moj broj je 061209049

moze gledati probati koliko hoce nije problem
i niko nije za za??
kod mene jaran je to stvarno htio uzet, al on ti je vak malo cudan, htio s tobom lijepo da poprica o svemu, al po njegovoj prici ti nisi dao pricat sa sobom, pa sad ko nece .... a kao kad se malo bolje razmisli, jedini nacin da on uzme sebi tu muziku jest da je spustis na 800-900 marki .... tako da izvini jbga al nisu svi isti ....
heh izvini se jaranu, ali sam bio malo u guzvi , cijena je 1100km zadnja i poslijednja, ako hoce moze kupiti samo woofer za 500KM ..
prodato sve, i pojacalo je kita obicna odgovorno tvrdim....
Sta si pod time mislio: " pojacalo je kita obicna odgovorno tvrdim "?
Da nevalja ili ....?????[/align]
Reference URL's