kupujem e30 325i stranca 2 vrata da je dobro stanje 2 vrata boja nevazna godina nevazna (volio bi uske stopke) placam po dogovoru ili dajem svoj 320 bez papira i nadoplata moja HITNO MI TREBA
zanima li te na nasim tablama??
hm... kod nas je nemoguce naci u dobrom stanju 325 ali eto daj slike neke i informacije o autu pa mozda i budem zainteresiran
Ja znam gdje je bio perverzno ocuvan 328 stranac sa nasim papirima, bio je nesto jeftin pravo, ako te zanima javi se na PM
328 nema serijski osim ako je ubacivan motor iz petice ali neki kod nas nazivaju 328 e30 ETA ili economic ali to je veliki motor sa malom snagom ima samo 122 ks ali opcije za tuning su nevjerovatne glava od 2.5 bregasta od 2.5tds i comp od 325 ima preko 200ks i to kojih lipicanera ali to mi trenutno neodgovara jer ocu samo 2.5 ili boze moj ako ko ima 335 placam duplo

ima 335 je bio u oglasima pogledaj na automarket.ba od onog lika iz mostara cini mi se ... a bio je i ovdje cini mi se ...
jeli ovaj iz mostara?? ako je nisam ga nikad vidio!?
Nije iz Mostara, iz Gradiske je.
Ako te interesuje...
1984 godište, 320i, 94 kw, šestak...
16' felge, lani kupljene nove... koža u njemu... očuvan je samo tako, nemože bolje...
Boja kao kod ovog na slici, isti potpuno... ako te interesuje, uslikam pa njegove slike stavim...
pozz.
necu 320 preslab je to meni crke brzo

ima brate 325ix 4x4, 92 god full oprema,16/ke felge, plin,ista boja kao ovaj na slici,moze i nek zamjena,perverzija je
nemoze biti 92 godina maximalno 91 posle 91 ide samo cabrio do 94
a usput nekupujem vise kupio sam

A ima 335
Porodaje se...

A ima 335
Porodaje se...
imas li kakvu sliku ono cisto informativno