prodajem felge aluminijske 13 sa novim gumama ms cijena 300 km neznam tacne dimenzije vidjecu sutra pa cu javiti et slike pa kolko mozete viditi
felge koliko vidim su ATS Cup. raspon sarafa bi mogao biti 4x98 jer je na fiatu ali i ne mora jer moze biti i 4x100.
samo puno ti ovo 300KM
I ja mislim da su puno,no svatko ima svoju cijenu...S obzirom da sam ja prodavao petokrake po 200km..
drug nije da ja il bilo ko ovdje ima pravo sta da ti pametuje, to je tvoje i ti imas potpuno pravo da to cijenis kolko god hoces, al realna cijena za ove felge je pola od tog kolko ti trazis. Pozdrav
Hoces li mijenjati za 15"-ke
Oggy Wrote:Hoces li mijenjati za 15"-ke
kakve 15 imas li sliku
sa novim gumama da budu 150 km pa de onda dacu ih dzaba, felge nek su 200 i gume 100 sta hocete moze bez guma za 200
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
Fondmetal 195/50 R15 falc 7J, Makbel guma, raspon rupa 4x100, cijenim ih oko 200KM
Meni odgovaraju te tvoje i bez guma
moze eto ako hoces dodji odakle si ti ja sam iz gracanice a nemoj mi rec da su udarane il da vuku jer ove moje nit vuku nit su udarane
ja sam iz kaknja...znam da nisu 100% balansirane, jbg ne bi bile 200Km sa gumama da su extra ocuvane..
jel vuku puno ono ili se mogu izbalansirat
4 nove gume ako su imalo dobre (proizvodjac) su 300 marka +++ zato ne zezajte
nino46 Wrote:jel vuku puno ono ili se mogu izbalansirat
ja ih vozao do zime, ako ih ne prodam i na ljeto cu ih nabaciti..malo trza volan,nisam ih nikad nosio balansirat, otici su preko vikenda do vulkanizera i javicu ti sta on kaze kakve su,mogu li se balansirat ili ne.pozz