Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Kako to ustvari izgleda...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Jel to sve?

Daj da vidimo i ostatak ideja
SVAKA ti na mjestu...;-)

muha Wrote:
a jel mozemo vidjeti jos koju sliku tvojih setupa ...

cekaj dok nadze gdje na internetuIcon_mrgreen

eddo Wrote:
@ IGY hahahahahahahahaah u pravu si. jedini kvalitetan setup koji si ti i vidio je izgleda bio na internetu

kako znas Icon_mrgreen

eddo Wrote:

muha Wrote:
a jel mozemo vidjeti jos koju sliku tvojih setupa ...

Danas zavrsavam ovaj setup momku u dzipa, bice slike, vrlo uskoro cu radit i piketu muziku u kola, znaci komplet muziku od playera do pojacala do zvucnika do kablova znaci komplet sve. isto tako mi se jos jedan fin momak sa foruma lijepo najavio za april, znaci bice toga jos, a ja cu se trudit da sve bude van prosjeka i da sve bude unikatno na svoj nacin. ne trazim da me ponizavate, trazim da me kritikujete. moj karakter i moju narav stavite na kraj i ocjenjujte i komentarisite ono sto radim a ne ono sto jesam. muha konkretno bar od tebe to ocekujem. ja sam u sarajevu za koji dan i nadam se da cu imat priliku da te upoznam uzivo i da cujem koju pametnu od starih veterana Icon_mrgreen

dobar pokusaj da se izvadis iz govana u koja si se uvalio
niko tebi ne govori da ti ne znas to raditi, mozda nesto i znas ali ne znas sve, ne mozes svakome pametovati kojekakve gluposti, ovo je forum ne neko takmicenje ko ce bolje muziku napraviti, takmicenja ce uskoro poceti pa cemo vidjeti koliko ko zna i koliko ko moze da se protegne, licno ja sam proslu sezonu izlazio na db  da vidim koliko mogu izbaciti i zacudio se da sa jednim sony-jem sam izbacio 132 db sto znaci da je sve bilo uklopljeno kako treba a sam sam radio, i izasao usput na db pored trkanja cisto informativno jer je bila 1 markica ulog

namjerno sam napisao to za kabal od 7 kvadrata da vidim koliko znas o tome, svaka cast vidim da imas znanja,

muha Wrote:
on je dio lanca koji ne smije da fali da bi imao score...

upravo tako Icon_wink

A sa kojim setup-om ti Edo izlazis.
I sta mislis eddo kolko mozes sa tim setup-om da izbacis?

eddo Wrote:
pa et neznam tacno, al mislim da bi trebali ic preko 140 dB

zivi bili pa vidjeli

wooow ajd mangupe pogledaj rafaello pa napraviIcon_razzIcon_razzhahaha

Fiesta_Boy Wrote:

Hohohohohohohohohohohohohohohohoho ili kinder jaje Icon_mrgreen

hahahahahahahaha buhahahah muhahahaIcon_razz

Dino Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:

Hohohohohohohohohohohohohohohohoho ili kinder jaje Icon_mrgreen

a tek toblerone Icon_mrgreen

eddo Wrote:
joj ljudi od svih ovih naziva pjena mi na usta ide. valja mi se veceras ispostovat malo svi ovim slatkom. kod mene u tz veceras koncert zeljke samardzica odo se provest malo i za promjenu ulozit koji cener u sebe a ne u auto Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen Icon_mrgreen

konacno da ti je jedna na mjestu

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13