Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Skoda Fabia Sport
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Sport nema nikakve veze sa motorom, naime motor je ostao klasicni, i jedina razlika je u body kit-u, koji ruku na srce i nije nesto izrazen, i u 16" alu felgama, te nesto profilisanim sjedistima koja opravdavaju tek ono "S" slovo sa pocetka ovog teksta.
u pravu si, sve je skoro kao da gledam classic Fabiu.. mogli su biti kreativniji!
wow cak su i druge felge stavili...cista glupost...
Sranje od auta.... ona prethodna fabija je milion puta bolja od ove.....a ovo "sport" mozda sporet..... Klasicna fabija s felgama i profilisanim sjedistima....kratko jasno sranje u bojama...
Stara fabia izmislila auto za ovo. Bezveze
i nije im nesto
bas bezveze
S
M
I
J
E
S
N
O

KAD CE RS?
Sta je ovdje "sport" stvarno su bezveze!
Dobro to se vise odnosi na paket opreme Sport... a ne na sportsko auto
ovo je paket opreme sport, nema u njoj nista sportsko...jedina sportska inacica je RS...

To je kao da pitate vlasnika Golfa 3 sa Bon Jovi naljom jel im dosao Bon Jovi sa autom hehe :D
Koje jebeno ruzno auto :D
Ruzna je vala ova nova fabia-bila ona sport ili obicna--------ona je RUZNA:
ljudi vala ja se ne slazem s vama. ja mislim da ni ova nova fabia nije losha. al ozbiljno. cekajte samo da je hahahahahahahahahahaha davor kupi hahahahahahahahahaha pa cete vidit da ce se i vama promjenit misljenje.
Jest da su novi diesel motori cudo, ali staviti S oznaku na dilkana bezveze
a ruzna je samo tako,
Stara Fabia je puno bolja..
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13