Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: HELP
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Raja posto mi je muzika u autu Bogu plakat,a imam dvije dobre kutije od linije svoje stare sa po 6 zvucnika,bass visoki srednji,sta i kako ja to mogu izmajmunisati pa ubacit u auto???
Neces nista dobiti ako ti je i radio za plakati. Ako je nesto novije, kutije su vjerovatno 8 omske pa neces do kraja iskoristiti potencijal radia, ali nema nikakve opasnosti da spalis nesto. Provjeri omazu zvucnika za svaki slucaj, i spoji ih na izlaze iz radia Wink
Dobar mi je radio LG mp3/cd! Ok samo me to zanima imal kakvi problem Wink tnx drug!
nemoj se muciti,radije kupi nesto solidno u auto...
drug nemoj molim te pitat vake stvari. sto je za kuce za kuce je,a sto je za auta za auta ......
Posluzit ce svrsi.
ma ja skopcaj svaki na svoj izlaz i eto ti sviruckat ce dok se nesmogne love za bolje
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13