Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Vauxhall VXR8/VXRT
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Malo dotjerivanja meni licno jednog od pozeljnijih automobila...
Ako se Jeremy Clarkson-u svidja onda mora da je dobro! Smile

orig VXR8:

PS VXRT:

1024x768 VXRT:
jaoooo..prejako brate Wink svaka cast
hvala
Kako uvijek pronadjes neku boju koja mu tako dobro legne!? Svaka ti cast za ovo! Predobar je!

addo Wrote:
Kako uvijek pronadjes neku boju koja mu tako dobro legne!? Svaka ti cast za ovo! Predobar je!

heh, navodio sam se onim sto auto predstavlja a to je "muscle car". pitao sam se sta je oznacavalo "muscle car" eru i dosao sam do slijedecih stavki:
- grubijanske felge
- drecava boja
- two tone motiv..
naravno bilo je tu prerada jos tipa povecanja usisa ili pojednostavljenje svjetlostnih sklopova (maglenke).. ali sve u svemu VXRT je rezultat svega toga...

hehe grubijanse felge, sa Hamann-a...hehe, odlicno brate, svaka ti dala...ovo auto mi je jedno od najjacih...
tako je, sa Hammana su felge.. oko sokolovo! Smile nek ti se svidja.. a da vidim kakvo ti je jos oko. ajde navedi mi sve prerade koje su uradjene na autu..
jednu si stvar profulao
pogledaj jos jednom
Svidja ju mi se felge, po mom licnom ukusu. Mislim da trenutno nema bolje kombinacije meni za izgled felge. A vozilo super izgleda.

Svidja mi se odnos boja, i svidja mi se nacin kako razmisljas, dodavanje crne lajsne izgleda super i uklapa se u cjelokupni dojam.
opet nesto fali...
gledaj josh.. ima jos samo jedna stvar koju nisi primjetio a ocita je..
Dobar rad pravo-zna se ko je majstor za ovo..............
ma da, oke rad...

Outrage Wrote:
Predajem se Smile molim za rijesenje ovog pitanja!?

hahahahahaha,
utvor na boku nema vishe zmigavca i blago je povecan prema liniji vrata...

ko ti je kriv kad pogresno mislis.. Smile
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13