Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Senzacija na dernek.ba
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
svega u bozjoj basci ima....
E stvarno ne znam sta da komentarisem na ovo sve, ostao sam bez texta...
jooooooj, koja guza!!
hahahahahahahaha..
kakvo banovanje ba ljudi dragi. ovakve stvari me nasmiju do suza i pricinjavaju mi veselje kad ih vidim! bio takav jedan po tuzli paradirao prije nekoliko godina i svaki put samo se posteno nasmijali a nismo nista nazao o njemu mislili. cak smatramo da ih treba biti ovakvih malo vishe da se svijet veseli kad prodju ulicom!
SmileSmileSmile
pustite ga ba, gledajmo sebe i nase perfektno hetero orijentacije.. iako sebe ipak smatram pomalo lezbo jer volim zenske..
SmileSmile
Ma nije dobar nikako...
hahahahahah jaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJ hahahahahahhahahah ajjjjjjj vidi ga jbo,,,................ hahaha

SamiRX-8 Wrote:

freekvw1983 Wrote:
jooooooj, koja guza!!
hahahahahahahaha..
kakvo banovanje ba ljudi dragi. ovakve stvari me nasmiju do suza i pricinjavaju mi veselje kad ih vidim! bio takav jedan po tuzli paradirao prije nekoliko godina i svaki put samo se posteno nasmijali a nismo nista nazao o njemu mislili. cak smatramo da ih treba biti ovakvih malo vishe da se svijet veseli kad prodju ulicom!
SmileSmileSmile
pustite ga ba, gledajmo sebe i nase perfektno hetero orijentacije.. iako sebe ipak smatram pomalo lezbo jer volim zenske..
SmileSmile

Ima Tuzla jos jednog takvog...sigurno si cuo za Pekica Icon_lol, a dobro...ipak je ovaj sa derneka malo ekstremniji Icon_mrgreen

svi ovdje znamo za Pekica, ali bio je jedan koji je hodao u cizmicama i minjaku.. majko draga! na njega me ovaj podsjeti. Smile

emir_89 Wrote:
dajte nek neko posta sliku ovdje ili nek digne na imageshack, hocemo renault 5 i ja da vidimo tu komediju...
kako vam nije zao??? vi se smijete, a mi nista... nismo mi krivi sto nam comp-ovi bojkotuju dernek.ba :D

evo drug maksuz za tebe slike kad drugi nece da ti postave

pazi u pozadini....VENCANICA BELA visi
Ma ima pored Pekica jos jedan, isto ovako ko debil hodo davno, ne mogu mu se sjetit imena sa Sjenjaka lik, i prije nekoliko godina je jednostavno nestao sa "scene" Ko ima sa Sjenjaka gore sjetice se sigurno. Hodo poderanih tola po gradu. Hjooj kak bi ime....

daki Wrote:
Ma ima pored Pekica jos jedan, isto ovako ko debil hodo davno, ne mogu mu se sjetit imena sa Sjenjaka lik, i prije nekoliko godina je jednostavno nestao sa "scene" Ko ima sa Sjenjaka gore sjetice se sigurno. Hodo poderanih tola po gradu. Hjooj kak bi ime....

Dzanan? Icon_mrgreen

Bravo, sjedi 5 Smile

daki Wrote:
Bravo, sjedi 5 Smile

On jes excentrik tezi bio, al nije kategorija ovog klipana ovdje Smile Sjecam se kad je sjeo u gimnaziji u prvu klupu profesorici istorije, i zapalio knjigu ispod stola. Kad ga je ova pitala sta se to desava, sta to gori, on joj rekao: "Vi me palite profesorice" Icon_mrgreen

tibor987 Wrote:
Ovaj leek sa derneka, znam ga ja oduze vec...znate sta je scena, stari mu trener rukometa u Zrinjskom hehe...a i ovaj marino je priej bio veliki problem, suto se stalno, pravi huligan bio, a unutar pola godine puko i okreno se na pedere...bruka bola...a jos cura mi i on do priej godinu dana bili susjedi, i sad zamisli, ja u gradu sa skodicom, a onaj pedercic mase mi sa trotoara...da propadnem u zemlju majke mi :D

Promjeni kola pa ti nece mahat :D

trizex Wrote:

daki Wrote:

Dzanan? Icon_mrgreen

Hehe, kad smo vec kod njega, lik je profesor psihologije na Filozofskom Smile Ja doso na ispit i sjebo se kad sam ga vidio!!!

nenad Wrote:

trizex Wrote:

daki Wrote:

Dzanan? Icon_mrgreen

Hehe, kad smo vec kod njega, lik je profesor psihologije na Filozofskom Smile Ja doso na ispit i sjebo se kad sam ga vidio!!!

To ti ja govorim, excentrik al pametan Smile Ne ko ovaj gejson sisi boj Smile

Pages: 1 2 3 4 5
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13