hahahahahahahaha..
kakvo banovanje ba ljudi dragi. ovakve stvari me nasmiju do suza i pricinjavaju mi veselje kad ih vidim! bio takav jedan po tuzli paradirao prije nekoliko godina i svaki put samo se posteno nasmijali a nismo nista nazao o njemu mislili. cak smatramo da ih treba biti ovakvih malo vishe da se svijet veseli kad prodju ulicom!

pustite ga ba, gledajmo sebe i nase perfektno hetero orijentacije.. iako sebe ipak smatram pomalo lezbo jer volim zenske..

hahahahahahahaha..
kakvo banovanje ba ljudi dragi. ovakve stvari me nasmiju do suza i pricinjavaju mi veselje kad ih vidim! bio takav jedan po tuzli paradirao prije nekoliko godina i svaki put samo se posteno nasmijali a nismo nista nazao o njemu mislili. cak smatramo da ih treba biti ovakvih malo vishe da se svijet veseli kad prodju ulicom!

pustite ga ba, gledajmo sebe i nase perfektno hetero orijentacije.. iako sebe ipak smatram pomalo lezbo jer volim zenske..

Ima Tuzla jos jednog takvog...sigurno si cuo za Pekica
, a dobro...ipak je ovaj sa derneka malo ekstremniji ![]()
svi ovdje znamo za Pekica, ali bio je jedan koji je hodao u cizmicama i minjaku.. majko draga! na njega me ovaj podsjeti. 
kako vam nije zao??? vi se smijete, a mi nista... nismo mi krivi sto nam comp-ovi bojkotuju dernek.ba :D
evo drug maksuz za tebe slike kad drugi nece da ti postave

Dzanan? ![]()

On jes excentrik tezi bio, al nije kategorija ovog klipana ovdje
Sjecam se kad je sjeo u gimnaziji u prvu klupu profesorici istorije, i zapalio knjigu ispod stola. Kad ga je ova pitala sta se to desava, sta to gori, on joj rekao: "Vi me palite profesorice" ![]()
Promjeni kola pa ti nece mahat :D
Dzanan? ![]()
Hehe, kad smo vec kod njega, lik je profesor psihologije na Filozofskom
Ja doso na ispit i sjebo se kad sam ga vidio!!!
Dzanan? ![]()
Hehe, kad smo vec kod njega, lik je profesor psihologije na Filozofskom
Ja doso na ispit i sjebo se kad sam ga vidio!!!
To ti ja govorim, excentrik al pametan
Ne ko ovaj gejson sisi boj