Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Zvanicno predstavljena RX8 Facelift
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

(Moze se i bubat Icon_mrgreen u njoj)
Meni licno ovo auto savrseno izgleda, sve je na svom mjestu, i nista nebi volio da je drugacije. Kao dobra dobra djevojka (J-Lo).
Savrseno
tko god ima "staru" osmicu.. na ovoj nevidi nista lijepo Wink..
ne iz razloga sto je ova sad nova, pa mu krivo.. nego ovdje su se tipicne linije osmice izgubile..

dit:ovo je japanska verzija.. evropski model ce biti valjda malo "normalnija"
Ljepsa stara....Mislim da sve sportske modele ne bi nikako trebalo osvjezavat, nij epitanje tu u modernijim linijama, jer se radi o prepoznatljivosti....isto kao sto ni ( sad malo karikiram, ali objasnjava moju teoriju ) Lambo nema refresha svojih modela...tako da mi ovo ne sjeda nikako...
Mi jednu isporučujemo uskoro
Meni je ovo bezveze auto... :D
Šalim se, nikakvih posebnih simpatija, draža mi MX5
MX5 i RX8 su dva skroz razlicita koncepta Smile
Naravno da jesu, samo imam više simpatija prema MX5.
Nju sam dosta i vozao...
a gdje isporucujete osmicu? dali radis u mazda salonu? znatizeljna sam Smile
Extra, sad jos agresivnije izgleda...
Sve na svome mjestu...ni dodati ni oduzeti.
Extra auto....
sigurno je tehnicki poboljsana, al se meni izgledom ne svidja, stara je daleko ljepsa i jednostavnija...
opet izmijenita stize tek jesen 08 u evropu :(

Statt zwischen einem 192 PS starken und einem 231 PS starken Aggregat, wählt man in der US-Version nun zwischen 212 oder 232 PS.

naspram dosad 192 ks i 23 ks, americka verzija ce imati 212 i 232 ks.
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13