Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: $2500 Tata Nano predstavljen na Auto Expo (IN)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Najavljen za sredinu 2008. godine.

Mr Ratan Tata presonalni interes danas je napravio veliki korak naprijed
na New Delhi Auto Expo u Indiji sa otkrivanjem Tata Nano, inace poznatog kao "people's car" ili Rs 1-Lakh auto. Cijena ovog vozila ce biti 1 Lakh (1 lakh je 100,000 rubija; Euro 1,740; USD 2,550)

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Pa pusteno je !!
Plastika ovog auta kolje!
hahaha vec vidim ispred svake picerije i fast food-a u Sarajevu po dva ova SmileSmileSmileSmile
Fakat kako ih nije stid ovo praviti...
e jebi ga pretjerujete ba ljudi...jest ruzno...al njima je u cilju da ih prodaju po ovoj cijeni...
da je stavio kvalitetniju plastiku i da je ubacio razvijeniji i jaci motor i da je platio boljeg dizajnera, sigurno ne bi bio za ove pare, nego nekih 5000$...opet bolje je ovo neg juga...a od polovnih mozes uzet bmw-a E30 koji je preso 300.000
Ne znam sta je vama, meni ovo djeluje ko sasvim pristojan autic.

Izadje te ispod 5000 KM na cestu, 600 ccm i 33 KS, nece ici nesto ekstra, al za grada se ubio. Maksimalna brzina od 105 km/h je dovoljna da ne usporavas promet na otvorenoj cesti. Duzina 3.1 metara, kome treba praktican auto, ovo je super stvar. Ja bi ovo definitivno prije uzeo nego kakvog Golfa keca il neku raspadnutu krntiju sa kraja 80-ih, kod koje se pitas svaki tren hoce li ti otpasti tocak. Ako nista auto ispunjava Euro 4 norme o cistoci ispuha, sto bi dobro doslo da zamjeni kakvu staru krntiju sa Sarajevskih ulica. A i taj motor trosi nekih 4-5 litara, imas i garanciju dvije godine, a Tata auti su jako solidno uradjeni, nisu to kinezi. Samo vi ismijavajte ovaj autic, pa se sjetite toga, kad za 2 godine budete kupovali jedan...
joj gotive jarane . ovo je meni drama . ja bi kupio jednog friziro za strit rejsa .

Outrange Wrote:
Nemoj ba faya zafrkavat,hehehe cuj pretjerujemo,jesil ti pogledo ovo kako treba hehehehe  radije cu golfa 1 uzet za 1500 km nabacit mu felge i dobro je

zato ti vozaj Golfa i nek ti svaki dan nesto otkazuje, moras skidat klemu s akumulatora, pitat se ocel ti upalit zimi itd...

a ovo ipak zadovoljava EU4 norme, tj. auto se smije prodavat i u zemljama Evropske unije...

RCat Wrote:
i ti si nasla pricat, pa ti kad imas para za RX-8, normalno da neces ni pomisljat o ovom...ovo i jest napravljeno za ljude koji nemaju para i kojima nista vise od ovog ne treba za grada i malo dalje...

Coooooooooool Icon_mrgreen......sala-poruzno al eto kome je bas potreba.

Sike Wrote:

VR6Boki Wrote:

RCat Wrote:
e ja sigurno ne! da mi ga na ledja nataknu ne.

Nisam ni mislio na tebe, nego ljude iz BiH. Vi tamo imate para, naravno da neces sa RX8 prelaziti na ovo. Al nekom ko voza kakvog Golfa ili Opela iz sredine 80-ih, udaranog najmanje 1-2 puta, sa trulim podom, ovo moze biti idealna prilika da se docepa necega sto valja. Naravno, ovo nije auto snova, ali nije ni napravljen za to... Icon_mrgreen

Pa nije ovo bas zamjena za npr. trulog Golfa. Trulim Golfom se nekako moze doci do mora ali sa ovim ne.
Sa ovim mogu na more ici npr. Indijci koji su do sad na more isli biciklom ali zamisli 4 nase ljudine koje su do sad trulim Golfom isli na more u ovome. Icon_biggrin Kod nas ce "kokuzi" i dalje prije kupiti krs star 20 god. za 4.000 KM jer je upotrebljiviji. Bar dok nam ne uvedu stozije ekoloske norme.
U Evropi bi ovaj autic mogao biti savrsen drugi ili treci auto u porodici.

Pa daj covjece, kako ne moze s ovim na more...kod mene stari prije 20 god s ficom i 3 osobe iso u Italiju...a fico manji unutra od ovog i ima dobro dobro slabiji motor...dakle, sve je moguce...samo nek je auto novo i ispravno...i vjeruj da bi ja prije s ovim iso negdje na duzi put, nego s Golfom kecom il Kadettom

Pametno, kakve ce pare zaradit. Zamisli sta se samo vozi u zemljama treceg svijeta, jos uvijek jasu konje, tako da s ovim autom ocito ciljaju na siromasnije djelove svijeta :D

Sike Wrote:
Pa nije ovo bas zamjena za npr. trulog Golfa. Trulim Golfom se nekako moze doci do mora ali sa ovim ne.
Sa ovim mogu na more ici npr. Indijci koji su do sad na more isli biciklom ali zamisli 4 nase ljudine koje su do sad trulim Golfom isli na more u ovome. Icon_biggrin Kod nas ce "kokuzi" i dalje prije kupiti krs star 20 god. za 4.000 KM jer je upotrebljiviji. Bar dok nam ne uvedu stozije ekoloske norme.
U Evropi bi ovaj autic mogao biti savrsen drugi ili treci auto u porodici.

Dobro opisano.. Ovo auto moze sluziti samo za dostavu hrane po gradu.. Kakvo crno more sa ovim Icon_redface.. Ovo sa 600 kubika nemoze uz IVAN izaci heheh

Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13