08-01-2008, 08:54 PM
08-01-2008, 10:48 PM
ja stvarno neznam raditi u photoshopu,ali znao bih bolje od ovoga i u paint-u
09-01-2008, 01:16 AM
Hehehehehe jest neko ljut na mene zbog necega
ali ja ovo ne postavljam da bi se s nekim svadjao,prema tome eto ti gore original slike,pa uradi da vidimo kako bi ti to uradio
sretno
ali ja ovo ne postavljam da bi se s nekim svadjao,prema tome eto ti gore original slike,pa uradi da vidimo kako bi ti to uradio
sretno09-01-2008, 01:27 AM
jedina mana je sto ti ne ulazes dosta truda u radove...ja radove radim po 5-6-7 dana...a freek1987 radi i duplo duze sigurno...ne moze se ba za par sati sve uradit...ti ovdje radis samo da bi haj nesto promijenio, a ne ides s ukusom...recimo, ovdje su farovi ocajni, ljepsi su brate originalni, zmigavce si mogo ostavit bijele, itd...
09-01-2008, 01:45 AM
Pa dobro zimgavci i ovo sto ima narandzasto,sam stavio kako bi napravio kombinaciju 2 boje! A naravno da ce bolje ispasti kada radis nekoliko dana,sve ja to razumijem,ali ja ne poznajem sve fazone koji se mogu iskoristiti,ja sam jos u fazi ucenja,gdje pokusavam uvijek nesto novo promjenuti,doraditi,a kad steknem znanje koje imate ti i freen,onda ce vjerovatno i kod mene biti nesto slicno vremenski,kada htjednem na autu da uraidm sve sto znam i mogu uraditi,a sada jos testiram jbg!
09-01-2008, 02:09 AM
prvo:
ljudi, gledajte auto kao cjelinu!
da, felge mi se ne svidjaju ali farovi me podsjecaju na sretnog cukicu koji doceka vlasnika na vratima! izvedba je onako ali je ideja cool!
drugo:
nije bitno koliko vremena ulazes u rad, vec je bitna njegova izvedba. nije uvjek car u estetici vec i u prikazivanju nekih svjezih ideja.. to je meni glavno uvjek bilo! ideje pred estetikom. samo se tako moze vidjeti kreativnost... moji radovi idu od 10 min do u glavnom 5-6 sati pa do fanaticnih 2 dana... ali dva dana su rijetka...
trece:
nick mi je freekvw1983!

sve u svemu, svidja mi se rad kao idejna cjelina..
ljudi, gledajte auto kao cjelinu!
da, felge mi se ne svidjaju ali farovi me podsjecaju na sretnog cukicu koji doceka vlasnika na vratima! izvedba je onako ali je ideja cool!
drugo:
nije bitno koliko vremena ulazes u rad, vec je bitna njegova izvedba. nije uvjek car u estetici vec i u prikazivanju nekih svjezih ideja.. to je meni glavno uvjek bilo! ideje pred estetikom. samo se tako moze vidjeti kreativnost... moji radovi idu od 10 min do u glavnom 5-6 sati pa do fanaticnih 2 dana... ali dva dana su rijetka...

trece:
nick mi je freekvw1983!

sve u svemu, svidja mi se rad kao idejna cjelina..
09-01-2008, 02:14 AM
Ja inace provedem recimo od 1-3 sata na jednom radi
hvala na komentarima 
hvala na komentarima 
09-01-2008, 02:27 AM
Nadolazis ali su ovo sve poceci i zato pustite nek' radi sta mu je volja! On makar nesto radi i postavlja svoje radove! Samo naprijed!
09-01-2008, 03:31 AM
Bitna je volja, mini je oke sasvim onako, samo uzvedba farova ubijaju....jos pokrpaj rupu od grilla i bit ce bas cakani 

09-01-2008, 03:56 AM
09-01-2008, 01:17 PM
dobar ! :D
09-01-2008, 02:53 PM
@Outrange: ma vjerujem ja ba tebi sve, da ti isprobavas...nemoj mene poredit sa FREEK1983
jer ja nisam jos dostigo njegov nivo
, i ja se uvijek nesto novo naucim...tako da uvijek moras nesto doradjivat...i meni iz prve ispadne haj da je ok rad, al onda kako gledas vise i vise, sve ti vise novih i boljih ideja nadolazi pa to promijenis...tako da tek kasnije bude zavrsen
pozdrav...
@freek1983: ma izvini jbg, ima tamo pajero1987, vamo imas ti, pa pobrkam...nemoj zamjerit...
jer ja nisam jos dostigo njegov nivo
, i ja se uvijek nesto novo naucim...tako da uvijek moras nesto doradjivat...i meni iz prve ispadne haj da je ok rad, al onda kako gledas vise i vise, sve ti vise novih i boljih ideja nadolazi pa to promijenis...tako da tek kasnije bude zavrsen
pozdrav...@freek1983: ma izvini jbg, ima tamo pajero1987, vamo imas ti, pa pobrkam...nemoj zamjerit...

09-01-2008, 06:37 PM
no frks.. 
a ako ti je lakse zovi me Alenko

a ako ti je lakse zovi me Alenko

09-01-2008, 07:22 PM
ma svejedno je...hehe, nece se valjda ponovit greska...:D
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.