Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: opel kadett gsi 2.5 v6
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Dug spisak, sretno Wink
zanimljiv autic, samo ko ce ga ofarbati sav taj lak se prvo mora oprati pa tek onda farbati a to ce biti posao
dobar, bas ono rijedak model... nego jel hladno pod platnenim krovom? Icon_mrgreen
rijedak na nasim prostorima
dobro izgleda samo sto je velik poso lakirat sad nakon tih sprejeva, sto rece nismo
felge su extra, sto se tice V6 osim zvuka nista posebno preskup za odrzavanje bolje 2.0 16V , a ovo sa bojom :D nice bice posla

Sporting Wrote:
dobar, bas ono rijedak model... nego jel hladno pod platnenim krovom? Icon_mrgreen

Nije toliko rijedak a nije ni hladno Smile

fin cadillac Wink sretno sa radovima
Nek ti je sa srecom u radovima!
dobar kadjo...sretno
Samo sada kad budes lakirao nemoj ga ovoliko ucrniti :D
Dobar ti je kadett, sretno sa radovima.

cammeleon Wrote:
Dobar kadilak inace moj prvi autic je bio kadet i dan danas mi je negdje u srcu jer prvi se auto najvise voli a sretno sa daljim radovima i naravno redaj slikice cim sta doradis Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

Haha,i ja sam vozio kadetta 1.6 66KW 5-6 godina i bas mi je to auto drago Smile

Evo ti jednog kadilaka pa ti vidi kako ces dalje (sala)... Icon_razz

U svakom slucaju sretno u projektu i samo naprijed! Obavjestavaj nas u nastavku radova!
wohohooo Smile

Ovo predpostavljam leti :D Kolko ima konjica ? :D
Neki stroj u garazi a ti se ne hvalis! Mogu misliti ali ide! Nek' je sa srecom!
Drama, jedva cekam daljnji razvoj Smile
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13