Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: logiranje
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Mislim da nisi jedini, ja se jednom ulogovao i nikad se nisam uspjeo izlogovati! Heh, ozbiljno Icon_wink
Hehhehee Smile ali gledaj sa pozitivne strane , nemoras vise kucat user i pass Smile

goggi Wrote:
imam mali problem a taj je da što god napravio jednostavno me ne želi odlogirati sa forumaIcon_question
to se samo meni dešava?

Forum te zavolio i ne da ti od sebe Icon_mrgreen

ma ima ono negdje kad odes mozes se odlogovat, al kad bi me ubili nebi znao gdje se to nalazi :D
al nije to posebna opcija, nego sam usput negdje primjetio. ak naletim, javim vam hehehe
tools - internet options - delete cookies
Isti problemIcon_rolleyesnikad se jos nisam uspjela izlogovati, samo kad zatvorim prozor sa stranicom tada sam offlineIcon_rolleyes
Vidi nemogu ni ja sad sam probao, al sta fali ako nemoze! :D

edo_16v Wrote:
tools - internet options - delete cookies

Ovo mora moci !!

A dobro je dokle god je to problem, zamisli da ne mozes da se ulogujes :D

ko se jednom loguje gotovo mu je hehe..
isti problem samo sto meni pise Login sve uradim i opet me vrati na pocetnu login, ali sam skontao fintu da se ulogujem hehehe
kliknes na search i onda opet na pocetnu Smile

Uglavnom uskoro ide promjena servera i reinstalacija foruma, tada bi svi problemi trebali biti rijeseni
ja sam restartovo IE i radilo je...samo sto ja nisam zbog tog problema, nego zbog nekog drugog...
i ja isti problem imam..nije frka sto nece kad sam kuci,al problem je sto u internet caffe-u ostane tako..
meni je prakticno....hehe ne moram da kucam vise nikad username i pass
Ulaz je slobodan, a izlaz se placa Icon_mrgreen
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13