Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Jasmin Alić otrovao se izduvnim gasovima
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

U Saračima kod Kalesije u subotu je oko 19 sati na tragičan način život izgubio Jasmin (Fahrudina) Alić (23) koji se, radeći u garaži, otrovao izduvnim gasovima iz automobila.

- Bili smo u garaži, Jasmin je mijenjao antifriz. Auto je bio upaljen, jer je Jasmin htio da vidi kako cirkuliše antifriz. Oko pola sedam se uspravio i rekao da ima vrtoglavicu. I ja sam rekao da i mene boli glava i otišao sam kući. On je sjeo u auto da se malo odmori - priča nam Asmir Alić, koji je sa rođakom Jasminom do 18.30 sati radio u garaži.

Iz sna u koji je utonuo Jasmin se više nije ni budio. Ne znajući šta se dogodilo, Jasmina su čekali otac Fahrudin i majka da večeraju.

- Nešto iz devet sati postavili smo večeru. Znali smo da u garaži nešto radi. Nekoliko puta smo ga zvali, ali se nije odazivao. Žena je otišla do garaže i vrisnula. Potrčao sam dolje, jer sam pomislio da je povrijeđen. Kada sam došao u garažu, vidio sam ga na sjedištu automobila - ispričao nam je otac Fahrudin.
Pffff jebote, svasta.  :(

RIP.
Bas crnjak...
a jebote cuj zaspo i nije se probudio..pravi crnjak RIP
bas zalosno.....utonuo u san od izduvnih gasova,da je samo izasao iz garaze UF....
samo da je izaso na zrak...jbg...
tako to bude od CO2

saucesce
Crnjak... RIP!
fakat cudno...pa tako glupa stvar, koju je mogo izbjec...nek mu je rahmet dusi...
RIP Icon_sad
kako zalosno,RIP
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13