hvala

trudimo se
Da sam ja u staroj formi bio bi prosjek 200

Hehehehee

svaka cast,da ne valja ja prvi nebi postao........opet svaka cast svima,posebno adminima
naj,nema sta..ovdje sam dosao da se nesto nauci,i naucilo se pa ce na ljeto da se radi..
Da sam ja u staroj formi bio bi prosjek 200

u to ne sumnjam
pa kao sto u par postova prije u temi "dizanje starih tema" rekoh, edo bar zna zbog cega su auto.ba i pg gubili korisnike zbog raznih edisa itd ... nebi bilo lijepo da se to ovde i desi, a kad "poso" ide vec tako dobro treba ga sacuvati.
ma zlo samo treba sasjeci u zacetku !

Forum je sila, svaka cast !
Imamo aktivan inventar

pa kao sto u par postova prije u temi "dizanje starih tema" rekoh, edo bar zna zbog cega su auto.ba i pg gubili korisnike zbog raznih edisa itd ... nebi bilo lijepo da se to ovde i desi, a kad "poso" ide vec tako dobro treba ga sacuvati.
Mozes pricat sta hoces, al nikad se nece dozvoliti da se serucka okolo bezveze. I znas i sam da je bilo i vise nego jasno naznaceno kod dizanja starih tema ( i to u kojem smislu dizanje) i to i dalje stoji, sve kako je tamo napisano.
A mislim da nas sve generalno ne zanimaju direktno problemi niti pungas.com niti auto.ba niti kojeg vec foruma, niko nije savrsen, a to su sve ipak nase kolege i prijatelji sa tih foruma, i ne samo tih nego sad da ne nabrajam ostale da se neko ne naljuti sto sam izostavio. Kome god se moze nekako pomoc ili valjat tu smo i sto da ne.
jednostavno forum ima slobodu i zato je posjecen al ne moze se ni previse dopustiti i takvi se moraju sankcionisati....nadam se da cemo sve posjeceniji biti
Na forumu sam vec godinu dana, upoznalo se mnogo dobre raje, naucilo se svasta pametno i tako...
Za 5 dana ce i godina kako je bilo prvo okupljanje

kad se sjetim, ludnica, mogo sam i poginut

Evo pogledah statistiku foruma AMK Carbon
Posts per day: 227.83
kad se sjetim samo kako je sve pocelo