Bezveze mi ovo pravo... Zasto nisu uradili Passata s dvoja vrata pa da lici na pravog coupea?
phaeton je difinitivno klasa za sebe. Tolika je klasa da je umalo izbacen iz prodaje i proizvodnjezbog velikog broja kvarova, skupog odrzavanja a i u startu skupe cijene, a nikakve prodaje.
Barem tako pisu casopisi.
bas nije na coupe-a
al nije los
Ovaj prvi nema znaka zato sto je jos maskiran, pa da obicni laici ne bi skontali...Phaeton vala bas nema neki poseban izgled, mocan, al opet po meni ne ide uz konekurenciju BMW-a, Audija i Mercedesa...ipak su oni klasa za sebe...
Meni se dopada pravo

Pheaton je u klasi sa audi a 8icom bmw 7icom ... passat coupe nije u toj klasi, ovaj passat coupe ce biti u klasi "kupea sa cetvero vrata" tip CLS-a.
A sto se tice izgleda nisam bas previshe impresioniran... de ja vu

Pheaton je u klasi sa audi a 8icom bmw 7icom ... passat coupe nije u toj klasi, ovaj passat coupe ce biti u klasi "kupea sa cetvero vrata" tip CLS-a.
A sto se tice izgleda nisam bas previshe impresioniran... de ja vu

niko nije reko da su u istoj klasi...samo su naveli primjer da nece uspjet, isto ko sto Phaeton nije uspio u visokoj klasi...
Heh pa ti ga samo i spominjes

Mislim da ovaj drveni ukras vise nigdje ne prolazi, tako su bili usrali Mondea i S maxa, pa su izbacili onda tu opciju.
Ja kad vidim ovo, sjetim se odma jednog Kadetta "suza" sto sam vidio prije par godina na pijaci, izljepljen je bio onim koridorskim naljepnicama i imao je izmedju ostalog i to. I nekako me uvjek vrati na to.
Imam i ja ove bukovine u autu

I mislim je presvuci imitacijom carbona

@Faya_M5
A ja upravo pripremam i tekst i temu komplet za novog coupea.
E znaci prije nekoliko dana smo Vam upravo u ovoj temi i predstavili spy fotke novog kupe passata, i moje misljenje je bilo da je uzasan, i da nema nimalo osobnosti. Danas su objavljene zvanicne fotografije Passata bez "zastita" i moram priznat da ljepo izgleda, i mada neodoljivo podjesca na Mercedesa, i da je to vec vidjena stvar, ipak ima i malo svoje VW doze ubacene u cjelokupni dizajn. Pozitivna stvar je sasvim sigurno osvjezenje koje dolazi iz pomalo dosadne VW game.
Veliki minus za moj licni ukus je ovo uzasno ruzno drvo. Brfff
vidio sam ga neki dan na motorsportu ,savrseno izgleda