Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: prevozno sredstvo
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
jesi ga dokrajcio u P.S
ove felge .........svidjaju mi se extra
extra yuguar...e jesi ga zakucao,neznam kako ces sad sici s trotoara Icon_razz
Super autic-felge 10 cista.
dobar yugich Smile
Au jugo je drama, predobar je fakat, bolji je bez plastika... a kako si se uopste popeo na trotar ? :D

Daj nam jos slika! :D
Dobar,Dobar, mada se ne slazem sa ostlima, ipak mislim da bi mu dobro sjeo zadnji branik, npr g2,duboki da se nekak upakuje.....

ErRoR Wrote:
Dobar,Dobar, mada se ne slazem sa ostlima, ipak mislim da bi mu dobro sjeo zadnji branik, npr g2,duboki da se nekak upakuje.....

obicni yugin zadnji branik stavi i auspuh na sredinu..kakav g2,nisu yugine linije za toga.pozz

yugic je lutka Wink

Ali_G Wrote:
ovo je moje prevozno sredstvo tako ga skoro svi zovu

Ili je photoshop ili si, kada si skinuo plastike i zakucao ga, stavio veci profil guma.. Icon_redface

yugic je prelijep, crna najbolje stoji na autima hehe

Ali_G Wrote:

DanielST Wrote:
Ludi stroj. Koja makinja je unutra? Icon_cool

u jugecu je salba masina stavio sam u njuega od lancie motor 1.6 16v i jos ga doradio pa je imao oko 200ks a sad je u njemu masina 2.0 q6v turbo dorađena tako da ima oko 340 ks

drug da ti ja iskreno kazem DOSTA MI JE MOJIH LAZI, JOS I TVOJE MORAM SLUSATI...
ne znam kako te nije stid kad se vidi da je slika PS pogotovo felge...

ma 100% photoshop, na jednoj i na drugoj slici potpuno drugi profil guma, a ne bi se reklo da ih je mijenjao..ili su se poderale posto 340ks nije malo,pa ovo je najjaci auto na forumu...on i huka bi mogli na crtu Icon_razz
kakve slike

Ali_G Wrote:
tako da ima oko 340 ks

Mahalska prica...

Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13