ove felge .........svidjaju mi se extra
extra yuguar...e jesi ga zakucao,neznam kako ces sad sici s trotoara

Super autic-felge 10 cista.
dobar yugich

Au jugo je drama, predobar je fakat, bolji je bez plastika... a kako si se uopste popeo na trotar ? :D
Daj nam jos slika! :D
Dobar,Dobar, mada se ne slazem sa ostlima, ipak mislim da bi mu dobro sjeo zadnji branik, npr g2,duboki da se nekak upakuje.....
Dobar,Dobar, mada se ne slazem sa ostlima, ipak mislim da bi mu dobro sjeo zadnji branik, npr g2,duboki da se nekak upakuje.....
obicni yugin zadnji branik stavi i auspuh na sredinu..kakav g2,nisu yugine linije za toga.pozz
yugic je lutka

ovo je moje prevozno sredstvo tako ga skoro svi zovu
Ili je photoshop ili si, kada si skinuo plastike i zakucao ga, stavio veci profil guma.. 
yugic je prelijep, crna najbolje stoji na autima hehe
Ludi stroj. Koja makinja je unutra?

u jugecu je salba masina stavio sam u njuega od lancie motor 1.6 16v i jos ga doradio pa je imao oko 200ks a sad je u njemu masina 2.0 q6v turbo dorađena tako da ima oko 340 ks
drug da ti ja iskreno kazem DOSTA MI JE MOJIH LAZI, JOS I TVOJE MORAM SLUSATI...
ne znam kako te nije stid kad se vidi da je slika PS pogotovo felge...
ma 100% photoshop, na jednoj i na drugoj slici potpuno drugi profil guma, a ne bi se reklo da ih je mijenjao..ili su se poderale posto 340ks nije malo,pa ovo je najjaci auto na forumu...on i huka bi mogli na crtu

tako da ima oko 340 ks
Mahalska prica...