Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Pozdrav svima
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Zovem se Davor i živim u Zagrebu. Rođenjem iz Bihaća. Vozi se Mitsubishi Lancer. Relativno nedavno složen. Tek razrađen hehe. Nemam neku lijepu sliku pa će i ova poslužiti za početak. To je 1,8 unutra (4G67).
dobro dosaoo...i nadam se malo boljim slikama..Smile...a i ja sam skoro iz bihaca,,,
pozz i dobrodosao Smile
Hvala na dobrodošlici. Ne mogu naći niti jednu kad je složen bio. Poslikat ću ga pa bolje predstaviti. Imam slika dok se radio dosta. U biti isti kao ovaj. Ovaj je "preminuo" prije 10-tak dana. Probao sam ogradu srušiti. Icon_mrgreen
dobro dosao jos bolje nas nasao
dobro dosaoWink
Pozdrav!
Dobro nam dosao-mani se ogradaIcon_mrgreen
DD i ostani aktivan!!
Sto si tuzan prijatelju! Respekt za Lancera pa makar i starog! Pozdrav i dobro dosao!
Hallo :o)

Imam rodbine iz bihaca a sada u zagrebu :o)
welcome my mitsubishi friend Smile
DD i ostani aktivan
dobrodosao
et kad budes dolazio u bihac imam ja jednu banderu sto mi smeta, pa da je srusisIcon_mrgreenIcon_mrgreen
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13