Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: MAZDA MPS Vs GOLF TDI
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ako je TDI u onom starom stanju i ako se dozira nitro, onda uzima TDI
Na crtu...
Ono sto sam rekao Huki odma, i Amiru, i Tali i jos neko me pito na jupiteru, ko je brzi, moje misljenje da dok se ne potegnu mislim, znaci mislim da su podjednaki, da ce se trkat 5-10 puta i da ce svaki put biti drugacije. Opet kazem mislim, i ne mora tako da bude.
Sacekam malo dok se razradi auto, jos je frisak

Eko Wrote:
trkate se vi , i pored vas proleti Golf 2 GTI 8v :D salu na stranu ...
ako mislis na onog rs4 iz SA.. on je puno sporije vozio nego sto bi trebao ...
a i nisi naveo jel mislis na 402 metra .. ili svakako ?

Cini mi se da je napisao na 402

Pa na 402 naravno, koga briga za drugacije.

Nurija Wrote:
koliko po vasem moze ici ta mazda na 402 serijski  znaci vrijeme auta+reakcija  a reakcija je 0,5  min pa znaci nek to neko fino sabere....kolko bi to mogli biti sve skupa...

i jos nest me interesuje da li je mazda mps brza od audija rs4 znaci pricam serijski.....jer znam koliko rs4 ide na 402 ...pa me interesuje razlika izmedju ta 2 auta...znaci ne ubrzanje do 100 km/hnego na 402m....jer od mene su svi brzi od 0-100 ako je to neka logika onda bi uvijek trebao gubiti...

PERFORMANCES
Max brzina: (km/h): 250
400 m DA: 14,9
1 000 m DA: 26,3
0 à 100 km/h: 6,1
0 à 200 km/h: 22,7

tako kaze fabrika. eh sad.. ne znam koji su podaci golfa..

jednostavno... MAZDA GUBI Icon_razz
(moje skromno misljenje)
@RCat
-malo opsirnije :

garret +Nitro+SmChiPtuning

hehehe
golf che derat to al ... nisu to neka mjerila
mazda je stock
golf je nasviran do jajnika ...
Evo jedan zabrinjavajuci clip Icon_mrgreen

http://www.youtube.com/watch?v=1Lym_Uw2x6o
ma nek je mps 3 puta ... fabrika to ogranichi zashtiti da nebi u garantnim rokovima i bez modifikacija ljude bezze bolila glava ... cenzura bi isho nukijev golf onako fabricki da mu nije dushu promjeno
al to i jest sav smisao tog negog tuninga Smile da auto koje ne treba, bude brze, od onoga koje treba Smile
Bez nitra mislim da bi Mazda trebala biti ispred, a sa Nitrom, to je sad fakat nezahvalno prognozirat, ipak niko od nas ne zna ni kako ide Mazda, a pogotovo Golf, sinoc sam saznao da je Nurija jos nesto radio na golfu.

Jedva cekam da vidim trku. A licno ja bi volio da budu tu negdje u dlaku obadva, pa da ona kupe pehare na trkama. Dva kvalitetna trkaca sa Foruma naseg, dva dobra auta, i radije bi gledao Golfa ili recimo Mazdu kako iza sebe ostavlja onu korsu iz Zupanje il odakle je vec. Mislim na onu plavu sto se pokvari svaki put :D
E da, ono sto mi se svidja kod obadva auta. Crni, ne privlace paznju previse, a raketice su. Pogotovo golf dizel, pa zamisli zaleti se neki sa M3 na magistrali i dobije onda po usima od cdaze, ne znajuci sta se krije ispod, isto tako i mazda, maltne izgleda ko neki karavan, crna elegantna, a zvjerka. I jos jednu trku tj voznju iscekujem mozda vishe nego ovu mazda VS golf, a to je Edin golf. Jedva cekam da vidim kad sve postima kako ide.
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13