Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Rice burner
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
jel vam poznat termin " ricer" .. obicno sluzi kao pogrdni naziv za tunirana auta.,uglavnom japanska..ali ta auta su obicno neukusno napucana..velika krila,upadne boje,preruzne body kits lonce umjesto auspuha..takvi daju pogresnu sliku pravog auto tuninga..
ima i u bosni ricer-a.. "napucane golf dvojke, stare bmw trojke,opel kadeti (znate vrlo dobro o cemu pricam Smile )
Skuzio sam taj naziv prije nekoliko godina unazad, imam prijateljicu u USA, pa tako da znam o cemu se radi. Obicno su to kompletni idioti.
ja sam tek nedavno skuzio o tom nazivu, aj recimo priej godinu ipo, kad sam se poceo vise zanimati za auto tuning....dotad sam ih zvao po balkanski- Cobanin :D
hahah ma i ja sam ono nedavno sazno za to reko sta rice koji qrac..kontam da ne treba race pa se svi ono zajebavaju Smile i kako sam stalno to primjecivo odem na wikipediu i skratim si muke Smile
Saznao sam i ja nedavno, prije otprilike 20-tak sec, dok sam procitao ove postove :D
Covjek uci dok je ziv! :D

legionar Wrote:
Saznao sam i ja nedavno, prije otprilike 20-tak sec, dok sam procitao ove postove :D
Covjek uci dok je ziv! :D

heh pa naravno zato sam i postavio ovu temu za one koji ne znaju da ih prosvjetlimo Smile jer nisam ni ja donedavno znao

eto i mene nauciste necemu novom
znaci "ricer=pripadnik ruralne sredine" Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

renault R-5 Wrote:
eto i mene nauciste necemu novom
znaci "ricer=pripadnik ruralne sredine" Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

Ma jednostavnije ti je da to svrstas sve pod "papak" Icon_mrgreen

nije samo da se kod nas voze,vec tamo i gdje ima vise boljih stvari za auto,opet imas majmuna........
a vidi ovog zadnjeg ,spoiler neonski hahahahhaha
al svejedno luda fora za james bonda...oslijepi vozaca iza u cca 30sec :D
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13