jel vam poznat termin " ricer" .. obicno sluzi kao pogrdni naziv za tunirana auta.,uglavnom japanska..ali ta auta su obicno neukusno napucana..velika krila,upadne boje,preruzne body kits lonce umjesto auspuha..takvi daju pogresnu sliku pravog auto tuninga..
ima i u bosni ricer-a.. "napucane golf dvojke, stare bmw trojke,opel kadeti (znate vrlo dobro o cemu pricam

)
Skuzio sam taj naziv prije nekoliko godina unazad, imam prijateljicu u USA, pa tako da znam o cemu se radi. Obicno su to kompletni idioti.
ja sam tek nedavno skuzio o tom nazivu, aj recimo priej godinu ipo, kad sam se poceo vise zanimati za auto tuning....dotad sam ih zvao po balkanski- Cobanin :D
hahah ma i ja sam ono nedavno sazno za to reko sta rice koji qrac..kontam da ne treba race pa se svi ono zajebavaju

i kako sam stalno to primjecivo odem na wikipediu i skratim si muke

Saznao sam i ja nedavno, prije otprilike 20-tak sec, dok sam procitao ove postove :D
Covjek uci dok je ziv! :D
Saznao sam i ja nedavno, prije otprilike 20-tak sec, dok sam procitao ove postove :D
Covjek uci dok je ziv! :D
heh pa naravno zato sam i postavio ovu temu za one koji ne znaju da ih prosvjetlimo
jer nisam ni ja donedavno znao
Ma jednostavnije ti je da to svrstas sve pod "papak" 
nije samo da se kod nas voze,vec tamo i gdje ima vise boljih stvari za auto,opet imas majmuna........
a vidi ovog zadnjeg ,spoiler neonski hahahahhaha
al svejedno luda fora za james bonda...oslijepi vozaca iza u cca 30sec :D