Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Hyundai Getz
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ev jos jedan u nizu burazovih radova:

origi:

PS1:

PS2:
bezveze ... karambolka fujjjjjjjj bad look fujjjjjj zar nebi bilo ljepshe samo ga zakucat za pod kakvih pragica felgi ... i malo decentniji bad look
nije los toliko samo ne valja prednji kraj odnosno spojler, posto je sve jednolicno suzi ga vizualno skroz...drugcije usisniek napravi i bit ce dobar Smile
meni se ne svidja nikako prednji spojer...ovo je ono samo da sta bilo promijenis...
Nebi da ga kritikujem,jer je pocetnik ali je stvarno uzasan ovaj rad!!!
pa pogledaj kako je taj pocetnik uradio clia, a ovo je uradio nabrzaka jer mu jaranov buraz ima getza, pa da njemu pokaze i ja onak iz dosade stavio...
dobro uradjeno,dosta lici na punto..
ma ni meni licno nije ova prednja karambolka nest, al ko sto sam napiso ovo je nabrzaka bilo i ovo sam ja svojevoljno stavio :D
al mi je clio zato, do jaja sto bi rekli iz zapadnog komsiluka hehe
hehe.. ma tarik .. i ja sam par dana poslije njega poceo da ucim u ps-u.. pa et.. imam par radova.. hehe... jedan sam postavio gore.. a emire reci tariku da je moja buba bolja.. i tacka

amer_sa Wrote:
hehe.. ma tarik .. i ja sam par dana poslije njega poceo da ucim u ps-u.. pa et.. imam par radova.. hehe... jedan sam postavio gore.. a emire reci tariku da je moja buba bolja.. i tacka

E sad ne bi bilo lose da nam se predstavis u novim clanovima pa da znamo ko si i cime se bavis, dok te ovi glavni nisu poceli ruziti!

addo Wrote:

amer_sa Wrote:

E sad ne bi bilo lose da nam se predstavis u novim clanovima pa da znamo ko si i cime se bavis, dok te ovi glavni nisu poceli ruziti!

evo preedstavio se .. samo me nemojte ruziti.hehehe

Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13