Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: honda crx 1,6 16valve
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
sila mala
fina hondica,rasirila se pravo Smile
odlicna je

Outrage Wrote:
Moj jedini komentar je,hocel je prodat Smile ???

Pa ti pokupova sva kola sa Foruma :D

Sve bi on, et jos samo da proda Toyotu :P
Hehehehehehehe
extra hondica stvarnoIcon_smilenista pretjerano a opet odlicno izgleda

Outrage Wrote:

trizex Wrote:
Sve bi on, et jos samo da proda Toyotu :P

Ma valjda znate da je CRX na prvom mjestu,to ako niste skontali e hebiga onda Smile ali nemogu je naci da kupim,pa trazim dalje sta ima Wink

Hmm pa kako ne mozes?Imao je Type-R svoju prodavao koliko znam samo nisam sigurna da li je ovdje uclanjen na forum...Moze se naci po drugima uglavnom, imaju i slike ako te zanima...

Outrage Wrote:
Ako se ne varam to je ona narancasta??? Ma pricao sam ja s njim,trazi 6.500km malo mi je to previse jbg Smile ali hvala na pomoci Wink

Da narandzasta...pa cijena je bila prvo 6 000 pa je pala na 5 000Icon_rolleyesto je sve sto sam ja citala na forumu...

Outrage Wrote:
E vidis ja nisam znao da je pala na 5000km Smile hvala na informaciji!!!

Nista eto pitaj ti to ponovo ako te zanima, znam da je sad bas ozbiljno govorio da je mora prodavati i tako je bila cijena pa vjeurjem da se to sve da dogovoritiIcon_smile

Outrage Wrote:
Ma naravno evo upravo sam ostavio tamo njemu na forum komentar Wink jest da mi je boja uzasna hehehe Smile

hehe ma nista uzmes sebi i ofarbas u boju koju zelis Smile to i ja sada kontam raditi Smile ja bas crvenog audija nikako nisam htjela i bas me takav zapadne samo ne bi dosao u obzir da niej bio tek ofarbanIcon_lol

Blah, tebi je i 3000 previse Smile
Pogledaj sam sta si pisao prije koji mjesec, da bi ti nesto do 4000 Smile Nem'res se j*bat a da ti ne udje

Outrage Wrote:
Za tipa jest Smile za hondu nije Wink svaka roba ima svoju vrijednost!

Eh bravo!Upravo tako...mislim da ona ipak vrijedi tih para stvarno Smile Hmmm bila je i jedna crna 5 000 ili 5 500 samo za nju ne znam podatke zaista znam samo da je ocuvano auto i da su je svi hvalili

Outrage Wrote:
Gdje se ona nalazi!? Kako se do nje moze doci?

Rspitat cu se pa cu ti reci ne znam za sad trenutno nista tacno, ja sma to auto jednom vidjela i super je bilo stvarno...Vidjecu ko je zvao da pita za nju ima li broj pa cu ti reci

Pages: 1 2 3
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13