Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Luna Osmanagic !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Luna Osmanagic ima godinu i po, i na zalost ima rijetki tumor limfnih zljezda. Ova bolest se javlja u omjeru 1:3 000 000 ljudi. Luna je rođena kao normalno i zdravo dijete, bolest je otrkivena sa godinu dana.
Danas je Luna izmjestena je u Minhen, gdje vec prima hemoterapiju i ostalo potrebno ljecenje. Liječenje je dugotrajno, može trajati godinu dana, ali ovo je jedina specijalizirana ustanova za liječenje ove bolesti.
Porodica je skupila dio sredstva za početak liječenja, i sada trebaju našu pomoć.

Pomozimo im....dajmo maloj Luni šansu.

Svoje doprinose možete dati na više načina:

- Uplatom na transakcijski racun u Raiffensen banci 1610000000000011 racun u KM je 090082967-2
a devizni 1900059501-6.

Te pozivom na humanitarni broj telefona 090 290 003 čime donirate jednu marku. I naravno slanjem ovog broja telefona svima u Bosni i Hercegovini.

Molim Vas, da navedeni telefon prosljedite Vasim prijateljima i poznanicima...
evo ja htjeo zvat al na mtelu ne ide :( moram dopunit 061 pa zvat
:( R.I.P
Iskreno saucesce! RIP!
Napisala sam vec i na Carbonu, steta stvarnoIcon_cry R.I.P.
R.I.P
R.I.P
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Neka joj je vjecni rahmet dusi
R.I.P
R.I.P.
:(
zao mi je ovog dogadjaja.. mislio sam da ce se djevojcica izvuci..
:(
Icon_cryIcon_cryIcon_cry ne znam sta da recem,zao mi je
R.I.P. :(
R.I.P.
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13