Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: astra  F
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
fina muzikica druze...jel ono NOS supljak ili sta hahaha :D
Jarane pa tebi gepek pun eksploziva!
DObra muzika Wink

tibor987 Wrote:
...jel ono NOS supljak ili sta hahaha :D

Icon_mrgreen

Muzika je Icon_twisted ... super !!

Dobra astrica....
fina astra
fina astrica bogam Wink
dobra astra
vozio sam se u 1.6 16v, ide ko luda
mogu mislit kako ide ova
fina astrica
nice car...dobro nam došao...
Lijep autic, jos kakve alu  flele i bit ce to jos ljepsi autic...Nego de mi reci kako svira ta tuba, i koliko je jaka, te ako znas da tko prodaje i koliko trazi...Pozz
Aha,a fine fele...Pa cijena je poprilicno dobra..... Smile

balkan boyF Wrote:

ErRoR Wrote:
Lijep autic, jos kakve alu  flele i bit ce to jos ljepsi autic...Nego de mi reci kako svira ta tuba, i koliko je jaka, te ako znas da tko prodaje i koliko trazi...Pozz

alu vec ima,ali su sa ljetnjim gumama,a tuba razvaljuje,a za prodaju neznam,sorry
jedino znamm da je ovdi(austrija) mozes naruciti za 450 euraWink

Drug ta tube je stvarno extra, imo sam cast da je cujem u akciji i stvarno nije normalno kako jedan bas od 200W svira. Ja kazem kad taj sa 200W tako svira mos tek mislit kako bi trebo svirat pioneer od 1000W da ga napravis bas kako treba. Samo kod nas on nije 900 marki nov vec je 495 marki nov tak da bolje odsad ne kupuj muziku u austriji vec ovdje u Bosni hehe

Fina astra,samo zamjerka za naljepnicu na poklopcu rezervoara,to je kic

balkan boyF Wrote:

eddo Wrote:

balkan boyF Wrote:

ErRoR Wrote:

alu vec ima,ali su sa ljetnjim gumama,a tuba razvaljuje,a za prodaju neznam,sorry
jedino znamm da je ovdi(austrija) mozes naruciti za 450 euraWink

Drug ta tube je stvarno extra, imo sam cast da je cujem u akciji i stvarno nije normalno kako jedan bas od 200W svira. Ja kazem kad taj sa 200W tako svira mos tek mislit kako bi trebo svirat pioneer od 1000W da ga napravis bas kako treba. Samo kod nas on nije 900 marki nov vec je 495 marki nov tak da bolje odsad ne kupuj muziku u austriji vec ovdje u Bosni hehe

taj pioneer od 1000W je 495 maraka,gdje se ima kupiti

Ma jok nije to. Taj Pioneer sto je kod tebe u gepeku, ta tuba od 200W kod nas je u ASM Elektronici bila 495 marki. Znam bas zato sto sam ja sebi nekad davno htio da ga uzmem i iso maksuz da se raspitam. Kad mi zena rece da je 495 znas da mi je malo falilo da padnem u nesvjest. Al kad sam ga nekad poslije cuo kako svira stvarno mi je bilo zao sto se nisam strpio i kupio sebi jednu takvu tubu. Znas da je premocna a ne zauzima gotov nista gepeka neznam kakvo da vozas auto.

P.S.
Usput samo da ti kazem da ti je i auto pravo al pravo lijepo uradjeno. A ako imas nako nekih pitanja oko bilo cega drug slobodno pitaj, evo ti msn: eddo_tz@hotmail.com

neces bit prvi sa foruma koji mi se javio za savjet i sta ja znam. Naravno ako mogu uvijek cu pomoc. Pozdrav

Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13