Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: prvi rad u photoshopu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Eto, prvi rad, malo za probu, samo sitnice al eto..
Po mom mišnjenju original izgleda puno bolje hehe

[attachment=4250]
[attachment=4251]
Nije lose ali zasto ovakvo auto uzimas,uzmi neko obicno jednostavno auto,da se fino vidi sta si uradio,kad ga onda pustis dole i felge boja ovo ono,doci ce bolje od izrazaja,a ovako nema nesto puno razlike sem boje felgi i farova!
Ma uzmi sebi sa neta sliku,npr

http://motiversvt.ic.cz/predloha/golf2-pr.jpg
Meni je ovo odlicno ispalo

Sporting Wrote:

naravno,nemoj me pogresno razumiti i meni se svidja samo sto na ovako vec tuniranom auto nemoze nista puno uraditi,jer je dosta toga vec uradjeno Smile

Dobro je ispalo za prvi put

corrado Wrote:
odlična slika dvojke, ko iz tvornice, probat ću nešto napravit, bit će dobra vježba, možda bi bilo dobro da i još netko proba od te slike nešto napravit (od golfa) pa da vidim kak izgleda.. moja će nadam se bit gotova sutra (subota)

Hajd evo i ja cu na brzinu uraditi Smile

mocan rad fino uradjen, samo me zivciraju zelena svjetla na braniku...valjda pozicija i zmigavci, `ta ja znam Smile
Evo moj golfic Smile sad jos cekam da corrado ostavi svoj rad a onda da nam freek pokaze kako to ustvari ide Smile

Tnx Smile nisam ja nis puno ja preferiram ovaj clean fazon Smile sretno u radu!

Outrage Wrote:

Sporting Wrote:

naravno,nemoj me pogresno razumiti i meni se svidja samo sto na ovako vec tuniranom auto nemoze nista puno uraditi,jer je dosta toga vec uradjeno Smile

jesil siguran da se ne moze puno uraditi ? Icon_mrgreen

Ma ima se ono dosta toga uraditi uvijek,ali ono osnovno je vec uradjeno,npr auto je spusteno maximalno,zatamnjena stakla,ima obrne preko farova,prosireni blatobrani itd

Outrage Wrote:
Ma ima se ono dosta toga uraditi uvijek,ali ono osnovno je vec uradjeno,npr auto je spusteno maximalno,zatamnjena stakla,ima obrne preko farova,prosireni blatobrani itd

ma nije samo to tuning..uvijek se ima nest ubacit..pregledaj malo freekove radove..pa ces vidjet da uvijek ima dosta toga sto se moze uradit..poz

Ma znam ja njegove radove,ali pogledaj kakva on auta uzima za raditi,sasvim obicna,na kojima sav njegor rad dolazi do izrazaja,a ne auta koja su vec vecinu toga u realnosti dobila Wink

Outrage Wrote:
Ma znam ja njegove radove,ali pogledaj kakva on auta uzima za raditi,sasvim obicna,na kojima sav njegor rad dolazi do izrazaja,a ne auta koja su vec vecinu toga u realnosti dobila Wink

http://www.bhtuning.com/showthread.php?tid=3965 Icon_wink

Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13