Nije lose ali zasto ovakvo auto uzimas,uzmi neko obicno jednostavno auto,da se fino vidi sta si uradio,kad ga onda pustis dole i felge boja ovo ono,doci ce bolje od izrazaja,a ovako nema nesto puno razlike sem boje felgi i farova!
Meni je ovo odlicno ispalo
naravno,nemoj me pogresno razumiti i meni se svidja samo sto na ovako vec tuniranom auto nemoze nista puno uraditi,jer je dosta toga vec uradjeno 
Dobro je ispalo za prvi put
odlična slika dvojke, ko iz tvornice, probat ću nešto napravit, bit će dobra vježba, možda bi bilo dobro da i još netko proba od te slike nešto napravit (od golfa) pa da vidim kak izgleda.. moja će nadam se bit gotova sutra (subota)
Hajd evo i ja cu na brzinu uraditi 
mocan rad fino uradjen, samo me zivciraju zelena svjetla na braniku...valjda pozicija i zmigavci, `ta ja znam

Tnx

nisam ja nis puno ja preferiram ovaj clean fazon

sretno u radu!
naravno,nemoj me pogresno razumiti i meni se svidja samo sto na ovako vec tuniranom auto nemoze nista puno uraditi,jer je dosta toga vec uradjeno 
jesil siguran da se ne moze puno uraditi ? 
Ma ima se ono dosta toga uraditi uvijek,ali ono osnovno je vec uradjeno,npr auto je spusteno maximalno,zatamnjena stakla,ima obrne preko farova,prosireni blatobrani itd
Ma ima se ono dosta toga uraditi uvijek,ali ono osnovno je vec uradjeno,npr auto je spusteno maximalno,zatamnjena stakla,ima obrne preko farova,prosireni blatobrani itd
ma nije samo to tuning..uvijek se ima nest ubacit..pregledaj malo freekove radove..pa ces vidjet da uvijek ima dosta toga sto se moze uradit..poz
Ma znam ja njegove radove,ali pogledaj kakva on auta uzima za raditi,sasvim obicna,na kojima sav njegor rad dolazi do izrazaja,a ne auta koja su vec vecinu toga u realnosti dobila