03-01-2008, 08:40 PM
nisam siguran hoce li taj motor uopste odgovarati R19 (nosaci, mjenjac, poluosovine i ostalo). raspitaj se jos malo jel to uopste moguce izvesti da ne bude posao uzalud
Prodaje RED THUNDER iz SRCS.
Prodaje RED THUNDER iz SRCS.
nije ni skup 2700 KM mislim
ali je to zvjer
jbt pa u bosni zivimo ko ti jos voza regularne aute papire od stare prelude imas za 300 maraka i prekucas i zdravo drugari kakva carina itd. nema auta bez stranca pa bilo ono od 20 ili 2 godine starosti
Ma drug ilegalno ostaje ilegalno! Mani se toga,nece niko problem,kazni i zatvora radi toga! Kad bi to tako jednostavno bilo ja bi do sad sebi preveo Hondu CRX al hebo corava posla!
Jesi vise dojadio s tom CRX pobogu. Uzmes sebi, shutis fino i gotovo, nikom ne spominjes porijeklo auta naravno i gotovo, sto se ne bi isplatilo uvuci stranca ako imas papire, i jos bolje znanja da sam prekucas sasiju, ili nekog bas od povjerenja.
ti je oznaka motora 1.8 DOHC 16-v i na to da stavis g-lader to je preludo i lodze od g-60 koji je lako kvarljiv
a imas cak i opciju 2.9 VR6 mada ga je malo teze za naci ali zato....
Eh pa ovako, razlog zbog kojeg je doslo do rasprave...rekao je da ima turbo i to stoji da ima, ali posto covjek sebi tek kupuje motor znaci da trazi fabricki motor koji sa turbom ne postoji.Naravno da se moze postaviti naknadno trubo, ali poenta je u tome da se nije raspravljalo o naknadnim preradama motora nego o kupovini Hondinog fabrickog motora koji kao turbo ne postoji!Sve je vec objasnjeno, a taj komentar naknadno je bio suvisan i iz tog razloga je doslo do rasprave.Znaci, covjek nije pitao sta moze kasnije raditi na motoru nego kakav motor moze ubaciti u renault-a i dobio je odgovore vec. Pozz![]()
Ne mozemo ni svi sva auta voljeti
svakome je neko omiljeno tako da o ukusima ne vrijedi raspravljati...kao sto se kaze-voli svoje, postuj tudje 
sad bi jos samo bio fol da kazes da si pitao onako, i da nisi mislio uopste to raditi ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pametna odluka
zasto bez potrebe sebi komplikovati zivot kad mozes nesto puno jednostavnije uraditi i sa manjim troskom
Sretno u radovima svakako, a za pomoc kao sto vidis uvijek se nadje neko.Moj ti je prijedlog jos i da procitas onaj tekst sto sam ti napisala da imas na http://www.streetraceclub.com za ugradnju tog motora, mislim da mozes dosta toga korisnog bas u tom tekstu naci, jer je opisan citav projekat i jako je zanimljiv i koristan clanak ko namjerava tako nesto raditi 
Imali ste priliku svakako vec prije razgovarati tako da znas i sam da se razumije svakako