zanima me dali je raja na ovim prostorima zainteresovana za hromiranje pojedinih djelova???
pitam zato sto bi se moglo to radit ako bude neki broj zainteresovanih.
ako sam fulo podforum nek admini prebace gdje treba.
pozzz
koliko kosta, i kako se racuna po cm kvadratnom ili
trebao bih i ja falc felgi kromirat, al koliko kosta,sta,kako,znam da to rade u Hadzicima,ali skupooo..
mislim da bi vecina kromirala neke dijelice....samo koje su cijene ???npr felge
mislim da bi vecina kromirala neke dijelice....samo koje su cijene ???npr felge
slazem se, svi bi po nesto uradili ako je cijena ok
i j bi felge uradio. al kaka je tu kvaliteta? beze bi mi bilo da to uradim i onda kroz mjesec dva spadne mi komadic kroma i onda imas polu kromirane felge hehehehehehhe
felge nemogu u svakom slucaju. to nema ni u BiH ni u HR.
naplacuje se po decimetru kvadratnom.
ja uskoro idem do covjeka koji radi to van sarajeva. proces je jeben do bola, a pogotovo proces hromiranja alominija. no svakako bi volio da cujem za sta ste sve zainteresovani, da mu mogu rec.
kao prvo haubu ne mozes hromirati, jer ne bi prosao tehnicki pregled a kao drugo to bi bilo i previse ruzno
mozel se hromirat hauba i kolko bi to otprilike bilo??? kolko kosta taj decimetar kvadratni ti nista ne napisa oko cijene???

ovo mi je gore od oglasa tipa
cijena po dogovoru i ponude na broj ...
ADRESA: Donje polje 42; 88400 Konjic - BiH
TELEFON: (++387) 36/729-180
obratite se na taj broj.
hvala Lave

zainteresovan i vec trazim da neko ovo radi trebam plocicu 100 edition na lajsni od vrata da stavim u chrom da stavim u chrom
Znaci ovaj znak se moze vaditi !!! Odakle je covjek sto radi to ???
kolega...niposto..
ja znam covjeka koji radi kromiranje felgi u HR, ali izadje negdje oko 40 eura komad, znaci moguce je kromirati i aluminijum kao i sve vrste celika.
a evo i kako to izgleda
Mislim da je konacno doslo vrijeme da se predstavis u novim clanovima i da prestanes otvarati stare teme! Red je red! Procitaj pravila foruma!