Na manifestaciji Izbor Automobila Godine, koja će biti održana 23.januara 2008 godine, bit će uručena i priznanja za najljepše automobile u Bosni i Hercegovini. Ove titule dobijene su na osnovu plasmana i bodova osvojenih na 402 Street Race Cup-u 2007 u kategoriji Sytling. Nakon pet trka, generalni poredak po klasama izgleda ovako:
Klasa I - mali automobili
1. Novica Gajić, Fiat Punto
2. Dino Jahić, Opel Corsa - clan foruma
3. Esad Grabovac, VW Golf I - clan foruma
Klasa II - veliki automobili
1. Madžid Jažić, BMW E36, SR Team xXx - clan foruma
2. Adnan Dedović, Audi A3, SR Team xXx - clan foruma
3. Vedran Ključanin, Jeep Wrangler
Najiskrenije cestitke pobjednicima i da sledeca sezona bude jos uspjesnija..
BHTUNING TEAM
Hvala momci, ovim putem pozivam sve ljubitelje automobila da dodju 23.01. u dom mladih, bice poslije proglasenja party da se proslavi titula

Hvala momci, ovim putem pozivam sve ljubitelje automobila da dodju 23.01. u dom mladih, bice poslije proglasenja party da se proslavi titula

kakva je procedura hoce li se mocu uci na samu dodjelu pehara ili je to regulisano preko pozivnica
cestitke naravno na rezultatima

dolazim naravno.. A jos ce BMW biti okicen
bhtuning naljepnicama na dodjeli 

kakva je procedura hoce li se mocu uci na samu dodjelu pehara ili je to regulisano preko pozivnica
to bi i mene zanimalo, dali moze svako doci ili treba kakva pozivnica..
eto meni razloga za dolazak u tuzlu *g*
a i kako naci dom mladih?
Nije u Tuzli, nego u Sarajevu 
iskrene cestitke i puno uspjeha u sljedecoj sezoni
cestitke ICEMAN-u od srca
Hvala nismo brate cijenim to, a sto se tice ulaza na dodjelu se moze uci samo sa pozivnicom a after party ce biti otvoren za sve
Madzide eto priznanja! Svaka cast za postignuto! Takodjer cestitam svim clanovima foruma koji su dobili priznanja za svoj rad!
je li iko dobio pozivnicu?
je li iko dobio pozivnicu?
i ima li slucajno viska
po nekoj logici valjda cu je dobiti jer sam na spisku za 3 mjesto u klasi preko 2500ccm,
ako neko dobije neka javi ovde da znamo da su pocele da se dijele.

kad to??
cini mi se da je greska u informaciji, provjeri malo bolje 
Upravo sam provjerio sa TOBOM, nema partija samo zvanice
evo meni dosla pozivnica na mail

treba je isprintati pa sa njom doci ?
pa se vidimo onda tamo ljudi