Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: 3.2.2007 SLIKE
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Eto malo obradjene, ali u principu bezveze Smile
lose slike skroz, par slika a sve isto, ali hajd bice bolje drugi put
ajd bolje ce biti drugi put,cera ponesi 3 paketa baterija...A sljedeci put ja slikamIcon_razzOK??
I napravit cemo jednu sliku svi zajedno!

jojo Wrote:
Ja se izvinjavam zbo nedostataka kojih ima mali milion al za sve nejasnoce obratite se Emir_EX_sa koji nije sposoban ni 10 kvalitetnih slika da napravi Icon_redface

Ti se obrati ceri jer nije bio u stanju da donese dvije cestite baterije za fotoaparat. Sljedeci put ako se bude slikalo ja cu ponijeti duracel i nema zime. J**i ga nije do mene ti je visa sila

jojo Wrote:
PA TREBO SI RECI DA KUPIMO BATERIJEEEEEE !!!!!!!!!

jest vala trebo si reci cer@ da kupimo baterije

zato sljedece okupljanje ponesi 2pakovanja baterija...
Ma imate dva mjeseca da se pripremite do sljedeceg.
kakva 2 mjeseca........
Pa nema okupljanja, pauza, raspust ti uci pa cemo se mi okupljati Icon_razz ima kafa al ovo vani cemo malo pricekati ljepse vrijeme.
evo i ja kontam da je zeza neka;-)
ma mozemo mi to i ovako...
Ma mozemo na kafu otici negdj, u manjim grupama ili da se okupimo ranije kad bude neki suncan i lijep dan, hladno je trenutno za stajanja i pricanja.

Schumi Wrote:
Tako je Fele...Dok otopli

Taman dok ja malo dotjeram accenta...nisam zadovoljan sadasnjim stanjem...Icon_cry
Icon_wink

Fele Wrote:
Ma mozemo na kafu otici negdj, u manjim grupama ili da se okupimo ranije kad bude neki suncan i lijep dan, hladno je trenutno za stajanja i pricanja.

Brate u nedjelju ranije. Valjda ne rade svi u nedjelju. Kad je suncano naci se negdje na vrbanji ili na onom parkingu na trgu heroja sto je almera govorio

Pages: 1 2 3
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13