Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Land Rover
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Perfekcija, neki dan sam se družio s jednom Range-om
Uskoro ih počinjemo raditi pa se radujem bliskim susretima :D
Skupi su, ne znam ko ce to kupiti. ALi mocni su skroz. Vidio sam i ja jednog u Merkatoru, onaj Freelander 2
Dobarrrrrrrrr!
Jaooo kako je dobaaar, a sta je ovo ba dvoje vrata? :D
perfekcija dede mi Smile ja sam lud za range roverom sport onim Smile majke mi perfekcija od auta Smile

daki Wrote:
Skupi su, ne znam ko ce to kupiti. ALi mocni su skroz. Vidio sam i ja jednog u Merkatoru, onaj Freelander 2

Pa skupa je i S klasa pa je 10 naruceni, 50 Q7 je narucenu, a kolko se Cayena i X5-ca po Sarajevu vozi da i ne govorim.

Za sve one koji su nestrpljivi i ne mogu dočekati da na tržište stigne Land Roverov coupe-crossover najavljen za 2010. godinu tvrtka LSE Design nudi rješenje. Britanski je tuner najavio coupe preradu Range Rovera Sport u ograničenoj količini od 100 komada.

Velika većina dijelova ovog tunerskog uratka izrađena je od ugljičnih vlakana, a pogonski će stroj raspolagati s okruglo 500 KS. Iako performanse još uvijek nisu objavljene, očekuje se ubrzanje do stotke za nešto više od 5.5 s i maksimalna brzina od preko 260 km/h.

Atraktivan aerodinamički body kit u kombinaciji s naplatcima veličine 22 cola u svakom će trenutku privlačiti znatiželjne poglede prolaznika. Prodaja bi trebala krenuti krajem ljeta 2008. po cijeni od oko 145.000 eura.
extraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mocan skroz, nema sta...
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13