Zar nije sladak

cini se kao photoshop

malo me ovi farovi od 80-ke na toj slici podsjecaju na octaviu........
Jao ja ne znam koja je furka na svako auto nabijat ovaj Audijev Uniframe....meni nikako ne ide to za mala auta ovoliki otvor na njuski...ide mi jedino A8-ci i dijelomicno A6-ici zbog velicine i sirine i A3-ici jer je prednji kraj pravljen oko maske, i kamionima...na ova druga auta to mi toliko neprirodno izgleda....
Jao ja ne znam koja je furka na svako auto nabijat ovaj Audijev Uniframe....meni nikako ne ide to za mala auta ovoliki otvor na njuski...ide mi jedino A8-ci i dijelomicno A6-ici zbog velicine i sirine i A3-ici jer je prednji kraj pravljen oko maske, i kamionima...na ova druga auta to mi toliko neprirodno izgleda....
Svaka cast, upravo tako. Bezveze mi je totalno na iole manjem autu, cak i na A4 mi je nekako neprirodno.
drug ovo nema sanse da je audi 80. neznam sta je, al 80-ka nije sigurno. nekako mi ide na B4
pa B4 il 80-ka, isato sranje...vrlo malo razlika...
Al identicni skroz, nidje veze. Pa cak je i A4 nastao na platformi 80ke. A i na samom tzv B4 pise Audi 80
audi cabrio sa maskom i karambolkom bezveznom i hauba nategnuta preko farova
Svaka cast, upravo tako. Bezveze mi je totalno na iole manjem autu, cak i na A4 mi je nekako neprirodno.
bas skoro sam vidio na nekom golfu 3 ovakav prednji kraj,ajde ovaj je i ok do neke mjere,al VW i onda maska od Audi-a....pa brate kupi sebi nekog audia :D:D
drug ovo nema sanse da je audi 80. neznam sta je, al 80-ka nije sigurno. nekako mi ide na B4
Jeste B4, cabrio
Evo jos jedan primjer, mislim da je u pitanju ista firma: