Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: koje felge na osmicu?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ove tenzo Icon_mrgreen prejake su
Tenzo R bez razmisljanja

tepSIJA Wrote:
Tenzo R bez razmisljanja

slazem se

ove mat crne su premocne na mazdi

tepSIJA Wrote:
Tenzo R bez razmisljanja

Ma crne definitivno... Tenzo R
Ove Tenzo R su sexy Icon_mrgreen

tibor987 Wrote:
ajde ako ti ostane love, kupis mi za Fabiju neke 17-ske ? :D

I opet ces se zaliti kako su gume skupe Smile

ja bi ti preporucio celichne felge, kad se vec bavis tim tuning & styling nek onda budu 14" ... ultra dobre sava eskimo s3 da budu poshiroke makar 185 Smile
i kao slag na tortu
ultra popularne

bit ches glavna u raji :D

bit ches bling bling Wink
ozbiljno.BA

i naravno ako hoces da budes pravi tuner morash imati i sledeci tuning & styling dodatak

na retrovizoru Smile
pa da, moras imat kolko radi tuning dodatka, toliko i iz sigurnosnih razloga, jel', ako te vec strah da ce ti neko ukrast, tako cesh se utopit u raju, i naravno za drugi entitet i hercegovinu nabavis pripadajuce sigurnosne simbole Smile
Jashta se neg zajebava Wink
Nego gdje izrova ove ratkape 'ljeba ti Smile
a

trizex Wrote:
Jashta se neg zajebava Wink
Nego gdje izrova ove ratkape 'ljeba ti Smile

Ma trazio ja sebi al nemaju za ove moje felge, zvao sam ih pa su mi rekli javit cim pocnu proizvodit dimenzije za moje auto Smile

dajgle koka sto trću za makinom

pored ovoliko popaljenih (na mazdu naravno) muskih clanova foruma, mogu ti preporuchiti, da ti kupis cvaju golfa dizla, jer mazda ce biti poplashena samo ako je vide Smile
Tenzo R
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13