Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: audisc
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pozz !! i DD   Wink
dobro nam dosao Wink
dobrodosao
DD Smile
Dobro dosao,ocuvane felge i M/// retrivizori...
O ukusima se ne raspravlja, ali ja moram prokomentarisat ove retrovizore i te plastike na haubi. Mislim da je to prevazislo rijec ruznoca. Dv ije apsolutno ne potrebne stvari na kolima, niti ljepo izgleda niti ima funkcije.
Pozzz..fin audi,al tesko je za njega naci dijelove,tako da samo lagano,nemoj puno "tudjih" dijelova nabaciti...a poslije dakijevih postova svako se sjebe..
lijep pozdrav i dobro nam dosao
Pozdrav i dobro dosao!
DD i ostani aktivan

audi sc Wrote:
hvala svima na pohvalama i kritikamaIcon_biggrina ako neko zna gdje cu nabaviti koji dio za moga ljubimca,neka slobodno kaze ,necu mu nistaIcon_wink

Na otpadima, i ako ti se da idi od ILME pa ovamo prema TZ i dalje prema orasju. Ja sam uspio naci super nekih stvari za svog Audija, recimo nasao sam nova sjedista malo profilisana i tapacirunge kupio sve za 100 tinjak KM.

shta je pod haubom
pozdrav druze . jesi ti dje oko tuzle vidjo sam ovo auto u gradu par puta
Fino fino samo laganini-pozzzz...........
nije skupo,ugradnja minimum 200 KM..
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13