Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Obavjestenje - cookies
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Malo smo izmjenili nas baner, da se prilagodimo zimskim uvjetima Smile pa samo bih zamolio da u Tools-options pobrisete cookie sve od bhtuning.com kako bi ste i Vi mogli vidjeti.

S poštovanjem ispred bhtuning.com
dk*
Nema snijega na banner-u Icon_mrgreen
fin banner Smile
Daki morao si Audija staviti!? Icon_mrgreen

Fele Wrote:

Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

Fele Wrote:

Ne treba nama snjeg Smile, zapo bi ovaj Q7 odma Icon_mrgreen

Cuj morao Audija stavit, pa ja sam ti sad skroz neutralan, radim Za Ford, vozim Škodu, stavljam sliku Audija Icon_mrgreen

extra izgleda

daki Wrote:

Fele Wrote:

Ne treba nama snjeg Smile, zapo bi ovaj Q7 odma Icon_mrgreen

Cuj morao Audija stavit, pa ja sam ti sad skroz neutralan, radim Za Ford, vozim Škodu, stavljam sliku Audija Icon_mrgreen

Ak hoces da budes neutralan trebao si neki model od Tate stavit Smile Moze i kakvog Hyundaia :P

MA znas da me nesto zaboli Smile hehehehe
Opet molbica za jedan REFRESH.. :D
Opet izmjena banera..

HVALA Smile
Pa i napisao sam refresh Smile hehehehheh
extrica je ovo ispalo, bas mi se svidja

.Sale Wrote:
fino fino..jos da sta u vezi foruma ucinite... nema ruznijeg skina na cjelom internetu.... ajmo trznite se malo Smile do something..

Gospon, izvolite ako Vam se nesvidja ima jos foruma. Mislim da i ptice na grani vec znaju " O ukusima se ne raspravlja"

.Sale Wrote:

daki Wrote:

.Sale Wrote:
fino fino..jos da sta u vezi foruma ucinite... nema ruznijeg skina na cjelom internetu.... ajmo trznite se malo Smile do something..

Gospon, izvolite ako Vam se nesvidja ima jos foruma. Mislim da i ptice na grani vec znaju " O ukusima se ne raspravlja"

imate veliiki aplauz od mene za taj " gospon edis jasarevic" stav...

Mozes se zajedno sa njim ufatit za ruku pa tralalala.... Icon_mrgreen

Refresh  opet Smile hehehe
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13