Tema je kopirana iz oglasa da nebi tamo sirili off.
Ovdje mozete nastaviti sa raspravom o sigurnosti
edo_16v
Eh da radi u regiji i sire

100% provjereno. DAkle u slucaju da se auto nakon aktiviranja trackera pocne kretati vlasnik i ljudi koji su zaduzeni za 24h nadzor dobijaju obavjest. Vlasnik takodjer moze ugasiti automobil preko svog pagera koji dodje uz gps
nemoj biti smjesan procitaj sve gore navedeno pa onda postavljal ove gluposti sa ebaya koje nemaju veze sa ovim !
Pricate nebuloze i suplju pricu koju ste pokupili negdje sa neta ! Ovaj gps je nemoguce blokirati u toj mjeri da nije u stanju poslati signal i primiti isti !!
A kad si tako obrazlozenje dao koje nema veze s vezom sto onda ljudi koji nude ove stvari daju i 100% osiguranje na auto ?
Bezobrazan si prvi ti koji komentarise na temu u oglasima.
Da nije ovo postavio niko nebi pokrenuo uopste ovu pricu, samo spamate i serete po tudjim temama. Otvorit ce i ovo ostali kad tad oglas, imace i ostali stosta dodat na vas oglas a medju njima i ja prvi.
Otvorit ce i ovo ostali kad tad oglas, imace i ostali stosta dodat na vas oglas a medju njima i ja prvi.
Ako ti ovo ne smatras bezobraznim onda stvarno ne znam. I sve sto sam imao reci, vec sam rekao, nit imam sta protiv Anaisa, niti njegovog oglasa, a ni tebe i tvojih izjava, ali je corrado u pravu da se sve moze probiti. I to je bila poenta svega ovoga. EOD
Normalno da je bezobrazno. Sto si vise fin gore prodjes 
ljubomora i zavist, prvo nisam otvorio temu u raznim nego u oglasima vase nije da komentarisete nego da pogledate ako je neko zainteresovan javit ce se a vi ste izgleda poznati politicari i u sve se razumijete. A to sto se tice skola nemoj da o tome pricamo.
anais je inache jak govornik vidili smo i na kerozinu
mi smo eto mi volimo auta pa smo mi smo eto mi volimo auta i mi smo se skupili
anais je inache jak govornik vidili smo i na kerozinu
mi smo eto mi volimo auta pa smo mi smo eto mi volimo auta i mi smo se skupili
kerozin.ba pa pogledaj sta sam pricao
jebem ti GPS hoce nama firma da stavi to ako nam stave sjebali su nas skroz
ako idemo na pravdanje neko...SVE JE MOGUCE,ali ipak ovo nije glupost neka,stvar je namjenjena za to,moze ti ukrasti auto obicni saner,ti ga ugasis i najvaznije znas gdje je..........a moze i profi pa da sve upropasti,e sad ako je to jeftino vrijedi bar da imas neku nadu

Najbolje je u autu imati dva rotfajlera vazda gladna

Ne treba nikakva dodatna zastita

Najbolje je u autu imati dva rotfajlera vazda gladna

Ne treba nikakva dodatna zastita

Ja, pa da ni ja ne mogu uc