Slicna situacija, skontao da imam prednosti, opleo po gasu, dok su oni krenuli za mnom imao 300m prednosti (ovo je u gradu), i izvukao se.
ma joj, proletis i na prvi parking stanes...ne moze dokazat da si ti nikako...
Na papiru ne. Stvarnost je ipak drugacija
Bolje sprijeci, nego lijeci 
Jebiga care, tebi su gluposti, meni bas i nisu. Prekasno vidio policiju, drvece ih zaklonilo, prosao bi ih u traci kraj njih(4 su trake) sa barem 130-ak, a ogranicenje 40. Meni se itekako isplatilo.
Na papiru ne. Stvarnost je ipak drugacija
Bolje sprijeci, nego lijeci 
ma dobro, ne mislim ono bas odma, al cim im odmaknes zavuces se dje...
E to je to 
u sarajevu su TDI

samo bjezite, al kad vas ufate ............ strik i vjesanje
samo bjezite, al kad vas ufate ............ strik i vjesanje
Sve dojednom,samo kad je bas nuzda,a ovako pazte se.
Sto jes jes, da nisam isao tako brzo ne bi mi na kraj pameti palo da se s policijom ganjam. Kad te adrenalin opali, za sekundu neko sranje napraviti, ne do bog.
Sta ima F&F Tokio Drift...
Posted by tito_i_partija - Today 12:54 PM
trizex Wrote:
Jebiga care, tebi su gluposti, meni bas i nisu. Prekasno vidio policiju, drvece ih zaklonilo, prosao bi ih u traci kraj njih(4 su trake) sa barem 130-ak, a ogranicenje 40. Meni se itekako isplatilo.
dje to bogati? da je ogranicenje 40, a da se moze 130...
sve zavisi od kola do kola.....
ako vidis da imas sanse pobjec......gasi svjetla i pici sakrij se i bye
Dom zdravlja. Ogranicenje 50, za mene mladog vozaca 40 
Dom zdravlja. Ogranicenje 50, za mene mladog vozaca 40 
P.S. Imas i dole u miladijama, kod zicompa istu situaciju, onda na ircu kod medrese, i na jos par mjesta.
zar i to ima za mladog vozaca 10km/h nize...a sranja,ja jesam par puta bio zaustavljan i nisam se zaustavio a ganje nije bilo

Ma jednom su mi samo to rekli, i to bas u miladijama, zato i znam da je dole 40
Tad sam se izvukao na pricu. Nego proletio sam pored patrole jednom kod Kalesije, vid'li da nema fajde da idu zamnom i nisu ni krenuli. Samo ovo jednom mi se desilo da sam bas bjezo 
Ja sam cuo za WRX Sti, kazu da imaju dvije, ali to su jos uvijek glasine i ne vjerujem dok ne vidim!