Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: GOLF 4 / HELP
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Stopke mi se svidjaju i to su po meni najbolje stopke za g4.
Sretno u daljim radovima.
Pozz
Stopke extra, samo naprijed. Sto se nastavka tice ama bas sve se moze, samo je pitanje love/truda Smile A da li pase direkt, ne znam, ali se pripasati moze sigurno Wink
Znam sta je u pitanju u vezi rukohvata..imao sam isti problem.na mjestima koja se najvise koriste inace,ta neka guma se guli sa plastike i bas izgleda ruzno..ali ja sam jedan dan bio vrijedan i uzeo neko sredstvo za skidanje masnoce..ne sjecam se kako se zove,poprskao..cekao nekih 10 min i onda krpom strugao dok me ruka nije zabolilaIcon_biggrinPoslije nekom polir pastom nekoliko puta i sad je ko novoIcon_smileSamo ondje gdje su dugmici za podizace stakala  nisam mogao....ali ne primjecuje se.
-Opet najbolje je staviti nove pa kako hocesIcon_wink
Ja mislim,ali nisam 100% siguran da ide...tj skida se onaj original nastavak i nabacujes taj...nema smisla da je drugacijih dimenzijaIcon_rolleyes
ako ti ja mogu kako pomoci sa tim plastikama da vidis da li pase javi mi pa da pogledas,ne znam imal tih plastika na mom autu
to bi trebalo da je ova dole zadnja plastika ova crna jel?

to strendzeri zovu lips cini mi se
ja mislim da mjesto te moze i druga....branik je isti ,samo je spoilercic drukciji....
prijatelj mi je stavljo na g4 ovakav nastavak kao što ti tražiš lego mu je bez problema i prednji i zadnji

_NeRkOoO_ Wrote:
kada sam pitao da li je moguce naruciti plasticni nastavak koji ide na prednju karambolku od V6 4motion,

je li mislis na ovaj nastavak na prvoj slici sto si postavio ?

to ti je nije od VW nastavak nego od Riegera tako da to ne mozes naruciti u VW salonu

jest, drugaciji ti je ovaj Riegerov, ide nize od tog sa V6 golfa, od materijala je od kojeg je i branik znaci nije od gume tako da nije bas otporan na udarce hehe, a i cijena je sigurno veca.

a fine su ove felge pravo mada gledaj ipak ako nekako mozes da stavis 17", ogromna je razlika u izgledu

sretno u radovima Wink
Nema ne cemu drugIcon_wink,abd izgledat ce super,sretno u daljim radovimaIcon_wink
PozzIcon_cool
mislim da ide nastavak bez problema, suludo bi bilo da su pobrkali sarafe ili drugacije kopcice....a sto se tice stopka, izbor do yaya kolega Wink
evo plastike koju si trazio

jesil na to mislio?
ima li z afabiju ista tako po piaca-cijenama ? :D

Quote:
Buraz ovakav nastavak ti je u Sarajevu u Velasu 39KM prednji, a zadnji 58KM

Ako si siguran u to,gdje se nalazi taj Velas?

Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13