26-12-2007, 07:44 PM
26-12-2007, 07:47 PM
prvi mi je bezveze skroz
a drugi se cini dobar, pogotovo cijenom a i dobro je sto se skida prednja ploca.
samo nisi napisao koja je ovo firma ?
a drugi se cini dobar, pogotovo cijenom a i dobro je sto se skida prednja ploca.
samo nisi napisao koja je ovo firma ?
27-12-2007, 07:46 PM
@eddo a ko izdaje garantni list, tj gdje da se neko obrati u slucaju problema. mislim na sluzbeno, koja firma to radi itd ?
16-01-2008, 08:30 PM
ako znash faika iz banovica sto je imo plavog golfa ...
lik je za 1000 kupio pioneer sa GPS-om i navigacijom ... tako da ovi noname ... noway
lik je za 1000 kupio pioneer sa GPS-om i navigacijom ... tako da ovi noname ... noway
16-01-2008, 10:19 PM
ama ljudi samo neko nekom negira...dajte...covjek je otvorio temu da prodaje nesto...kome se ne svidja ili misli da nesto nije ok,onda ne treba da odgovara,jer kvari temu i tjera potencijalne musterije...mislim meni ni iz djepa ni u djep...al eto cisto da teme idu pravim putem...Pozzz
17-01-2008, 02:12 AM
eddo Wrote:
Ma nema svi ste vi meni prepametni al ono da bog sacuva. Zar vi stvarno mislite da mozete mene nadjacat u znanju o auto akustici????????? Ja ako sam ikad ikog pobio, pobio sam ga zato sto prica gluposti, a evo isto cu i sad da uradim jer svi ocito neznate nista drugo sem da pricate gluposti. JA NISAM NI U JEDNOM TRENUTKU REKO DA VAM PRODAJEM PIONEER, KENWOOD, ALPINE, SONY, CLARION, RF, i da ne nabrajam, vec sam od pocetka govorio da prodajem NOVE NO NAME DVD-ove sa JEDNOM GODINOM GARANCIJE!!!Postavio par razlicitih samo da pokazem da ima za svakog nesto, a vi se nasli da pljujete po MOM?!?!?! Mislim aj da mi pricate o motorima il o lutkama o cemu stvarno pojma nemam, al vi meni nasli pricat o auto akustici a ja je gotov doktoriro?!?!?! Mislim dajte ba malo se uozbiljite i pocnite malo razmisljat tim svojim glavama. Pola vas bi za skretnicu mislilo da je pojacalo stoga ne lupetajte bezveze. A na kraju krajeva, svi koji misle da mogu proc jeftinije a da kupe jedan ovakav uredjaj bujrum i svaka cast, a do tam zahvalite se bogu sto imate ista ponudjeno. I jos jedna stvar, evo od vas svih koji ste se nakomili na mene malte ne od pocetka ove teme, imal iko para da kupi onaj najjeftiniji od 410 marki a kamoli neki malo skuplji??? Stoga djeco glavu pod sto i sutite o stvarima koje ne razumijete jer sutnja je zlato.
I de ba nemojte me vise volko beze nervirat dzaba mi samo jbte zivce ko da mi to treba. Ako vas zanima nesto, obratite mi se pitanjem, ja cu odgovorit, a ako samo nako hocete da postavite neki glupi komentar bolje nemojte jer dzaba stvarate tenzije koje su totalno nepotrebne. De ba malo koristite te svoje prelijepe glave i promislite ako treba 1000 puta prije nego nesto napisete. Hvala unaprijed svima na razumjevanju. Pozzz
I de ba nemojte me vise volko beze nervirat dzaba mi samo jbte zivce ko da mi to treba. Ako vas zanima nesto, obratite mi se pitanjem, ja cu odgovorit, a ako samo nako hocete da postavite neki glupi komentar bolje nemojte jer dzaba stvarate tenzije koje su totalno nepotrebne. De ba malo koristite te svoje prelijepe glave i promislite ako treba 1000 puta prije nego nesto napisete. Hvala unaprijed svima na razumjevanju. Pozzz
Sta pljujete po covjekovom...hahahhaa![]()
Sorry nista licno upade mi u oko ovo MOM...heheh
pa posto je tema puna tenzija da ja udarim na salu...ccc
17-01-2008, 02:27 AM
@eddo-mislio sam da ces se naljutiti ali nisi,za razliku od mnogih imas smisla za humor...hehehe
A od ovih oglasa moj druze nema ti nista...tolike stranice ispises...i nikom ne valja...svaka roba ima svog kupca...bolje postavi ti u prave oglase...tamo se ne moze komentarisati...hehehe---PoZZzz druze
A od ovih oglasa moj druze nema ti nista...tolike stranice ispises...i nikom ne valja...svaka roba ima svog kupca...bolje postavi ti u prave oglase...tamo se ne moze komentarisati...hehehe---PoZZzz druze
17-01-2008, 02:43 AM
hahahah udri brigu na veselje...hehehehe STAVIM TI DO ZNANJA...hahah.dobar dobar
17-01-2008, 02:46 AM
Tipo16V Wrote:
ahahahhaha
shuti i moli boga da se tepsija ne javi i stavi ti stvarno
shuti i moli boga da se tepsija ne javi i stavi ti stvarno

Mislim da je TEPsija zauzet![]()
![]()
![]()
![]()
17-01-2008, 03:15 AM
slusao sam jedan od ovih,jedan i sam imam od tih lijevih fabrikanata......a i za ostale sam cuo isto,zvukom i kvalitetom nisu extra,sto ne znaci da ne valjaju,NIPOSTO TO NE KAZEM......ako niste pre zahtjevni bice sasvim ok,a za ove pare jbg neki su Bas jako jeftini
a drugo,mislim da nema potrebe da se svadjate bezveze zbog gluposti,ovdje je trebalo napisati cijene i uredjaje,zainteresirani nek se javljaju na pm,a temu lock!
a drugo,mislim da nema potrebe da se svadjate bezveze zbog gluposti,ovdje je trebalo napisati cijene i uredjaje,zainteresirani nek se javljaju na pm,a temu lock!
18-01-2008, 12:53 AM
covjek je zavrsio elektrotehnicku skolu(Alden) i fakat oko muzike i struje zna JAAAAAAKOOOO mnogo...RESPECT
18-01-2008, 12:53 AM
ne prepirite se nego udruzite snage...
18-01-2008, 01:10 AM
joj da je meni nauciti sta oko te muzke, pa da ove sezone bar uzmem 2 mjesto u ukupnom poretku, a volio bih isto tako i oko te autoelektrik sta nauciti da mogu stavljati diode svuda po autu.....
ah pa da ja to znam samo se n kurcim puno kao neki
ah pa da ja to znam samo se n kurcim puno kao neki
18-01-2008, 03:33 AM
na ovim slikama sto si prikazao, ako vec radis neku kvalitetnu muziku i tako to, sto je kopcas ne neke kablove od ves masine mozda ili pegle, kako sam vidio ni jedan ti kabal ne prelazi debljinu 7 kvadrata
18-01-2008, 04:02 AM
muha Wrote:
e moj eddo magu autoakustike, kralju 12V instalacija, caru mutlimedije, sahu dB draga
....
moj savjet ti je ako vec radis instalacije, nemoj se igrati sa strujom , ako nekom plane auto razmisli sta ces...
sretno
....moj savjet ti je ako vec radis instalacije, nemoj se igrati sa strujom , ako nekom plane auto razmisli sta ces...
sretno
sve ti je receno
to Muha ![]()
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.