Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: NOV DVD PLAYER PO NARUDZBI ...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ima li kakvu zastitu tj. ono skidanje ploce itd...
prvi mi je bezveze skroz

a drugi se cini dobar, pogotovo cijenom a i dobro je sto se skida prednja ploca.

samo nisi napisao koja je ovo firma ?
@eddo a ko izdaje garantni list, tj gdje da se neko obrati u slucaju problema. mislim na sluzbeno, koja firma to radi itd ?
ako znash faika iz banovica sto je imo plavog golfa ...

lik je za 1000 kupio pioneer sa GPS-om i navigacijom ... tako da ovi noname ... noway
ama ljudi samo neko nekom negira...dajte...covjek je otvorio temu da prodaje nesto...kome se ne svidja ili misli da nesto nije ok,onda ne treba da odgovara,jer kvari temu i tjera potencijalne musterije...mislim meni ni iz djepa ni u djep...al eto  cisto da teme idu pravim putem...Pozzz

eddo Wrote:
Ma nema svi ste vi meni prepametni al ono da bog sacuva. Zar vi stvarno mislite da mozete mene nadjacat u znanju o auto akustici????????? Ja ako sam ikad ikog pobio, pobio sam ga zato sto prica gluposti, a evo isto cu i sad da uradim jer svi ocito neznate nista drugo sem da pricate gluposti. JA NISAM NI U JEDNOM TRENUTKU REKO DA VAM PRODAJEM PIONEER, KENWOOD, ALPINE, SONY, CLARION, RF, i da ne nabrajam, vec sam od pocetka govorio da prodajem NOVE NO NAME DVD-ove sa JEDNOM GODINOM GARANCIJE!!!Postavio par razlicitih samo da pokazem da ima za svakog nesto, a vi se nasli da pljujete po MOM?!?!?! Mislim aj da mi pricate o motorima il o lutkama o cemu stvarno pojma nemam, al vi meni nasli pricat o auto akustici a ja je gotov doktoriro?!?!?! Mislim dajte ba malo se uozbiljite i pocnite malo razmisljat tim svojim glavama. Pola vas bi za skretnicu mislilo da je pojacalo stoga ne lupetajte bezveze. A na kraju krajeva, svi koji misle da mogu proc jeftinije a da kupe jedan ovakav uredjaj bujrum i svaka cast, a do tam zahvalite se bogu sto imate ista ponudjeno. I jos jedna stvar, evo od vas svih koji ste se nakomili na mene malte ne od pocetka ove teme, imal iko para da kupi onaj najjeftiniji od 410 marki a kamoli neki malo skuplji??? Stoga djeco glavu pod sto i sutite o stvarima koje ne razumijete jer sutnja je zlato.

I de ba nemojte me vise volko beze nervirat dzaba mi samo jbte zivce ko da mi to treba. Ako vas zanima nesto, obratite mi se pitanjem, ja cu odgovorit, a ako samo nako hocete da postavite neki glupi komentar bolje nemojte jer dzaba stvarate tenzije koje su totalno nepotrebne. De ba malo koristite te svoje prelijepe glave i promislite ako treba 1000 puta prije nego nesto napisete. Hvala unaprijed svima na razumjevanju. Pozzz

Sta pljujete po covjekovom...hahahhaaIcon_mrgreen
Sorry nista licno upade mi u oko ovo MOM...heheh
pa posto je tema puna tenzija da ja udarim na salu...ccc

@eddo-mislio sam da ces se naljutiti ali nisi,za razliku od mnogih imas smisla za humor...hehehe
A od ovih oglasa moj druze nema ti nista...tolike stranice ispises...i nikom ne valja...svaka roba ima svog kupca...bolje postavi ti u prave oglase...tamo se ne moze komentarisati...hehehe---PoZZzz druze
hahahah udri brigu na veselje...hehehehe STAVIM TI DO ZNANJA...hahah.dobar dobar

Tipo16V Wrote:
ahahahhaha
shuti i moli boga da se tepsija ne javi i stavi ti stvarno Smile

Mislim da je TEPsija zauzetIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

slusao sam jedan od ovih,jedan i sam imam od tih lijevih fabrikanata......a i za ostale sam cuo isto,zvukom i kvalitetom nisu extra,sto ne znaci da ne valjaju,NIPOSTO TO NE KAZEM......ako niste pre zahtjevni bice sasvim ok,a za ove pare jbg neki su Bas jako jeftini

a drugo,mislim da nema potrebe da se svadjate bezveze zbog gluposti,ovdje je trebalo napisati cijene i uredjaje,zainteresirani nek se javljaju na pm,a temu lock!
covjek je zavrsio elektrotehnicku skolu(Alden) i fakat oko muzike i struje zna JAAAAAAKOOOO mnogo...RESPECT
ne prepirite se nego udruzite snage...
joj da je meni nauciti sta oko te muzke, pa da ove sezone bar uzmem 2 mjesto u ukupnom poretku, a volio bih isto tako i oko te autoelektrik sta nauciti da mogu stavljati diode svuda po autu.....
ah pa da ja to znam samo se n kurcim puno kao neki
na ovim slikama sto si prikazao, ako vec radis neku kvalitetnu muziku i tako to, sto je kopcas ne neke kablove od ves masine mozda ili pegle, kako sam vidio ni jedan ti kabal ne prelazi debljinu 7 kvadrata

muha Wrote:
e moj eddo magu autoakustike, kralju 12V instalacija, caru mutlimedije, sahu dB draga  Smile ....

moj savjet ti je ako vec radis instalacije, nemoj se igrati sa strujom , ako nekom plane auto razmisli sta ces...

sretno

sve ti je receno
to Muha Icon_mrgreen

Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13