Prvi rodjendan je ovih dana, cini mi se 26.12. je tacan datum
Meni ce ovaj forum dugo ostati u sjecanju, tu sam upoznao dosta nove raje, i preko njega sam upoznao dosta ljudi koji su mi postali i najbolji prijatelji.
Sretan rodjendan i da trajes jos 100 godina.
hehehe e pa vala sretan rodjendan i od mene

sve cestitke za dobar forum
druzenje, okupljanje, savjeti,... a moze se dosta toga dobroga nauciti
samo napred

Meni ce ovaj forum dugo ostati u sjecanju, tu sam upoznao dosta nove raje, i preko njega sam upoznao dosta ljudi koji su mi postali i najbolji prijatelji.
Sretan rodjendan i da trajes jos 100 godina.
upravo tako.
pridruzujem se cestitkama
dobar dobar samo naprijed !

Haj nek nam je sa srecom 
Slazem se s Fele-tom, ima jos do rodjendana, ali definitivno sam upoznao dosta raje i to nista ne moze zamjeniti.
Samo nije ba, nego com :D
Heheh sala.
P.S
Nadam se da ce nas se jos dosta do godine udruziti, upoznati, druziti.
Ovom prilikom bi pomenuo i sve one koji nece docekati novu godinu, neka im je laka zemlja R.I.P
03.01.2008 je rodjs..
A slobodan cu biti pa reci u ime svih moderatora, i admina, da ste upravo Vi naj vise zasluzni za ovako super mjesto gdje se mozemo svi druziti, pomagati, i uciti jedni od drugih. Zato u ime svih moderatora velika HVALA Vama na ukazanom povjerenju i druzenju.
happy b-day bhtuning .....moderatorima adminima....clanovima ....svima cestitke,jedan od najboljih foruma sto se mene tice

Slazem se s Fele-tom, ima jos do rodjendana, ali definitivno sam upoznao dosta raje i to nista ne moze zamjeniti.
Samo nije ba, nego com :D
Heheh sala.
P.S
Nadam se da ce nas se jos dosta do godine udruziti, upoznati, druziti.
Ovom prilikom bi pomenuo i sve one koji nece docekati novu godinu, neka im je laka zemlja R.I.P
Neznam sta mi bi pa stavih .com 
Ne razumijem ovaj P.S. 
26.12 je registrovana domena a 03.01 je poceo sa radom. Hvala svima na cestitkama
Hehehehe čestitke i od mene, i da ih dočekamo još hiljadu ovakvih uz druženje i SR, i sve ostalo što ide uz to
cestitke i od mene, prodje brzo ova godina....
PS jel ko poklon kupio

Ah sta reci za bhtuning... Mnogo ljudi upoznao, svega se pametnog nacitao, preko njega i klub osnova smo... Kad se sjetim samo prvog okupljanja... Izvuce se ova godina k'o prdez iz gaca

Sve u svemu SRETAN RODJENDAN!
preko ovog foruma sam do nekle dosao u ostvarenju djecackih snova a to je SR, i naravno upoznavanje prave raje sa kojom se i stvorio klub koji iz dana u dan sve vise raste
cestitke i od mene i nadam se da ce ostti ovako do ..................................