Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: bhtuning.com rodjendan
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Prvi rodjendan je ovih dana, cini mi se 26.12. je tacan datum

Meni ce ovaj forum dugo ostati u sjecanju, tu sam upoznao dosta nove raje, i preko njega sam upoznao dosta ljudi koji su mi postali i najbolji prijatelji.

Sretan rodjendan i da trajes jos 100 godina.
hehehe e pa vala sretan rodjendan i od mene Wink
sve cestitke za dobar forum

druzenje, okupljanje, savjeti,... a moze se dosta toga dobroga nauciti

Wink

samo napred Wink

Fele Wrote:
Meni ce ovaj forum dugo ostati u sjecanju, tu sam upoznao dosta nove raje, i preko njega sam upoznao dosta ljudi koji su mi postali i najbolji prijatelji.

Sretan rodjendan i da trajes jos 100 godina.

upravo tako.

pridruzujem se cestitkama

dobar dobar samo naprijed ! Icon_razz
Haj nek nam je sa srecom Icon_mrgreen
Slazem se s Fele-tom, ima jos do rodjendana, ali definitivno sam upoznao dosta raje i to nista ne moze zamjeniti.

Samo nije ba, nego com :D

Heheh sala.

P.S
Nadam se da ce nas se jos dosta do godine udruziti, upoznati, druziti.
Ovom prilikom bi pomenuo i sve one koji nece docekati novu godinu, neka im je laka zemlja R.I.P
03.01.2008 je rodjs..

A slobodan cu biti pa reci u ime svih moderatora, i admina, da ste upravo Vi naj vise zasluzni za ovako super mjesto gdje se mozemo svi druziti, pomagati, i uciti jedni od drugih. Zato u ime svih moderatora velika HVALA Vama na ukazanom povjerenju i druzenju.
happy b-day bhtuning .....moderatorima adminima....clanovima ....svima cestitke,jedan od najboljih foruma sto se mene tice Wink

daki Wrote:
Slazem se s Fele-tom, ima jos do rodjendana, ali definitivno sam upoznao dosta raje i to nista ne moze zamjeniti.

Samo nije ba, nego com :D

Heheh sala.

P.S
Nadam se da ce nas se jos dosta do godine udruziti, upoznati, druziti.
Ovom prilikom bi pomenuo i sve one koji nece docekati novu godinu, neka im je laka zemlja R.I.P

Neznam sta mi bi pa stavih .com Icon_redface

Ne razumijem ovaj P.S. Icon_sad

26.12 je registrovana domena a 03.01 je poceo sa radom. Hvala svima na cestitkama
Hehehehe čestitke i od mene, i da ih dočekamo još hiljadu ovakvih uz druženje i SR, i sve ostalo što ide uz to
cestitke i od mene, prodje brzo ova godina....
PS jel ko poklon kupio Icon_mrgreen
Ah sta reci za bhtuning... Mnogo ljudi upoznao, svega se pametnog nacitao, preko njega i klub osnova smo... Kad se sjetim samo prvog okupljanja... Izvuce se ova godina k'o prdez iz gaca Icon_mrgreen Sve u svemu SRETAN RODJENDAN!
preko ovog foruma sam do nekle dosao u ostvarenju djecackih snova a to je SR, i naravno upoznavanje prave raje sa kojom se i stvorio klub koji iz dana u dan sve vise raste
cestitke i od mene i nadam se da ce ostti ovako do ..................................
Pages: 1 2 3
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13