Jel kalibra na prodaju slucajno?
heh svaka cast dobra je ta mashina u calibri ja sam sebi takvu htio da kupim prije bimera al ih slabo ima u BiH.
Faya M5 imas li ti sta dodati na ovo?

Jest Omega strava je, jesam li ja mozda rekao nesto drugo ?
Komentarisem Calibru, za Omegu nisam nista rekao.
POZDRAV DRUZE ! hehehe kad neko spomene Opel moj auto odmah Zatrza :D "stuca" mu se :-P
dobro dosao na ovaj portal
Ta je omega iz Vogosce al su ovo info od prije 5-6 mjeseci....
spico ti opasniji svaki dan....
dobar projekat ... puno srece u daljem radu... sada pratim redovno sta radis i kako... ocekujem isto od tebe da nas obavijestavas dokle' si dogurao...
s srecom pa se vidimo
ti si loood ti si jak...pozitivaaa...svaka cast!!!OBAVJESTAVAJ
gdje radis te stvari oko bloka motora, i sta tacno, BiH ili dalje... ako nije tajna napisi, ako da onda ukratko par info na PM da mi posaljes, bio bih ti zahvalan jer me intresuje navedeno, u skorije vrijeme moram i ja oko toga se pozabaviti, dobitci snage na NA motoru su enormno velki cca 5-10%.
pozdrav i unaprijed hvala
jel radis poliranje i ILI portiranje glave ?
respect Spico.... kada skupim ili snadjem se za pare zovem te da me uputis za obradu glave i sl
btw... ljudi ovo je projekat pravi, a ne neke folije i zatamnjvanje stakala hehehe..
skidam kapu spico, nadam se da ce biti prilike da stanemo na crtu i vidimo koliko si me brzi

Nikakva tajna,radim specijalu motora.Znaci komplet sve novo unutra,nula kilometara motor,servis turbine u Rijeci,dijelovi svi direktno iz opelove fabrike iz Njemacke.Naravno,ne u Bih,blok i glava se spremaju u Zagrebu.
koju specijalu radis kakve su ti stubline
i usput ko ti radi karambolku i koji materijal sve se koristi
nemoj zuriti s izlaskom na cestu... znam kakav je adrenalin oko svega i iscekivanja rezultata... samo polako...
covjek drzim ti fige da sve bude ok i fercera u najboljem redu...
a nemoj zaboraviti kako si mi obecao potezanje na 402m kad slozis autic :P
samo polako bude sve ok !
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17