Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Pravi humor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Sto je naj zalosnije naci ce se debila koji ce kupiti..

dadao_style Wrote:
ni blizu humora da si ti u svog golfa nešto uložio nebi ovakve teme stavljo znači isto je igijev golf bio humor kad se prodo za onolike pare i drugo ova auta niko nije ni vidio pa da sudi o njima toliko od mene pozdrav (svako auto ima svoju vrijednost neko manje neko više zato bez podcjenjivanja)

Kao prvo nikada nemozes izvuci iz auta koliko si ulozio, o tome se moze samo sanjati.. A 7000km dati za Golfa 2 koji je star 16 godina Icon_lolIcon_lolIcon_lol ..
A sigurno svi ovi navedeni imaju alu felge 16" sa novim gumama, TDI-jeve ispod haube itd..

I ja vozim dvicu, ne pljujem ja sada po vw-u ali sto je previse previse je
ja cu samo ostaviti link :P

http://youtube.com/watch?v=dVln5owk0pM
uhh sto su paprene cijene Smile  ....
a ovaj se treba prijaviti za emisiju "Ispuni mi zelju" Icon_mrgreen

hehehehe
Sto je previse, previse je...
eee ovaj zadnji ima ABS! Icon_razz Realna cijena! Icon_razz
Ma jarane on moze imat sve te gluposti, ali i dalje je Golf 2. Znaci dodas na tih 7.000,00 jos hiljadu dvije i kupis punta sporting, ili HGT 2000. godiste, barem po TZ ih ima na svakom koraku po te pare. Momak kupio punta turbo, klima, koza, abs, AIRBAG, kozni volan, elektrika, grijanje sjedista... i bruka jos djidja onih koje su poznate za FIAT namirio se na kola.

Posto prodajem ja svoje auto, odem malo do pijace ORMANICA, da vidim kako se krecu Audiji.

1.8 benzinac su bili vecinom, neki imali plin neki ne, svi u ocajnom stanju, cijene su bile od 5.800 do 7.500 KM

Mislim da onda ja za svog dizela, sa svim sto ima i sto nema mogu dobit 7.000.00 KM
I dolazilo mi je nekog svjeta, al jednostavno nedam kola svercerima, jer mi nije posto po to da ga prodam, znaci nije mi pod moranje.

dadao_style Wrote:
ja isto shvaćam i uvjek ću reći da naprimjer obični golf dvica dizel znači u orginalnom stanju sa nekom godinom proizvodnje rećemo 1990 netko cjeni 7000 km to je previše i tu se slažem a sa druge strane kad netko ima golfa dobru godinu dobar motor i na njemu ima sve od alarma centralne muzike felgi spirala štopa itd itd znači sva šminka što ide i sad taj netko takvog sređenog gofa cjeni rećemo 6500 to je za mene realna cjena jer nek svak od sebe pođe tko je god sređivo auto nebitno koje auto bio to mercedes fiat bmw svak zna koliko je on osobno truda dao u taj auto vremena živaca i na kraju masu para i na kraju je realno da čovjek cjeni svoj trud i sve i na kraju mala napomena (ja sam osobno vidio neki 5 do 10 golfova sređenih dvica cjene su bile od 5000 do 7000 i 500 i tko je god prošo vidio ili zvao reko je da su ludi da će vječno biti njihovi međutim taj svaki golf se prodo baš svaki znači tko shvata i razumjet će

Ma dadao, nece se on prodati ako nije golf 2, ne mozes nikad izvuc svu lovu koji si ulozio u auto nit to ima smisla uopste razmisljati tako. Ono sto hocu reci je da je golf 2 kultno auto kod nas, i vazda ce se naci budala da da 7 milja za 20 god star lim.

HuKa Wrote:
ne lazi daki Smile  :P nemas hljeba kod kuce zato ga i prodajes.... Smile

Heheheheheheh Icon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lol

Prodao Nissana Almeru 1999 godiste, 160000 km na satu, 2.0 dizel za 10500 KM... A kupio sam Rovera 2001. godiste 90200 km, 1.4 16v za 12000 s registracijom...
Moj stari je 2000.god. golfa platio 5000KM, '87 godiste i presao je s njim 500.000 km. Sad na satu pokazuje 650.000! Radi inace kao Taxi-driver! I mislim da ga sad moze prodati za nekih 3500KM! I opet nije mnogo izgubio kada uzmes u obzir da ga je pet puta otplatio do danas!
2000 godine smo kupili dvicu,86 godiste,tdi,za 4500KM,a 2004 ga prodali za 4800KM!! E zbog toga je golf dobar. A prosle godine smo kupili Golf Country,isti kao ovaj na avataru,91.godiste, 1,6 TDI, za 12000KM, i ima vec ponuda da ga prodamo za 13.000 KM...ko ne vjeruje,nek provjeri koliko se krecu..
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13