Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: HUMMER H2 - a.k.a CORLEONE
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hehe upravu si,ali on sa ovim tockovima nece sigurno vozati off road kada vidi taj clip...
nisam neki ljubitelj hummera ali ovaj moze proc
Vidim vi se profesinalno bavite tim modifikacijama i tjuniranjem svaka cast Smile

A za klip, ma nije ovo do felgi ovo je do kvaliteta hummera Smile

Har3 Wrote:
Vidim vi se profesinalno bavite tim modifikacijama i tjuniranjem svaka cast Smile

A za klip, ma nije ovo do felgi ovo je do kvaliteta hummera Smile

pa cojk je i reko da ce felge sjebat trap a ne da ce trap sjebat felge...jel razumijes?
znaci ovi su preveliki tockovi, pa ako su oni originalni sjebali, znaci da ce ovi jos lakse...

H2 je prava masinerija Wink
Kako li se onda Shakilov hummer sa 22" krece
a kako tek ovo sa 26"Icon_wink
Ma nidje veze, sta sam ja to rekao?

Bezobzira kake god felge da ima, po onakvom terenu trap ce se sjebat. Hummer je kurac sto se tice offroada, cisto snobovsko, sminkersko, americko auto.
Ovaj crveni je Mandićev, iz Lukavice!!

Prico je ovom jednom vulkanizeru sto ga ja poznajem da je felge i gume platio oko 15-ak hiljada dolara!!
Mozda laze a mozda i ... Icon_biggrinIcon_rolleyes

_-kiko-_ Wrote:

Prico je ovom jednom vulkanizeru sto ga ja poznajem da je felge i gume platio oko 15-ak hiljada dolara!!

ne laze, jeste Mandicev, po 6 000 je cini mi se jedna felga, ne sjecam se tacno davno sma gledala...imas na njihovoj stranici, Lexani wheels,26" bas za Hummer-a

ja ja jeste vidili sta se od cevapa i shampita voza Smile
Humer je stvarno dobar ali neie za moj ukus! Ali svakako svaka vam cast!

stefan Wrote:
evo jedno cudoviste od mene

dje'sh to rechi za curu Smile mozda da nije lijepa al et Smile

djavolica Wrote:

_-kiko-_ Wrote:

ne laze, jeste Mandicev, po 6 000 je cini mi se jedna felga, ne sjecam se tacno davno sma gledala...imas na njihovoj stranici, Lexani wheels,26" bas za Hummer-a

Upravu si!!
Sad sam nasao na http://www.discountedwheelwarehouse.com/...Wheels.cfm

Skupe su ali su BETOONNN !!!Icon_biggrinIcon_eek

stefan Wrote:
nisam rekao za djevojku da je cudoviste vec za hamera hehe.

Ma detalji, detalji Smile

Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13