Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: moj mali otrov....i ja... :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
fin puntac Wink cist kao suza,hehe samo odrzavaj
super punto
jesu li ti nazad ovo good year F1 gume?
Volis toliko auta a gazis po njemu u tenisicama, to ti je velika zamjerka! Icon_razz Nije los puntach, felge super, a sta je ispod haube i jos fale slike unutrasnjosti!
Hehehe da te drug moj vidi zenio bi te odma Smile

On ima PUNTA linija kao tvoj samo TURBO, i ima Una TURBO al su obadva napucani, imaju negdje i fotke ja mislim u nekoj temi.
Fin puntac...

Svaka cast
Fin avtek Wink
dobar punto, samo naprijed

daki Wrote:
Hehehe da te drug moj vidi zenio bi te odma Smile

On ima PUNTA linija kao tvoj samo TURBO, i ima Una TURBO al su obadva napucani, imaju negdje i fotke ja mislim u nekoj temi.

Oj taj opet da se zeni Smile

MLaden Wrote:
Kako si to noge stavila na auto, ja bi ti zabranio da više ijednom pristupiš autu.
To je nepoštovanje prema istom!

Zavisi kako gledas, auto mi jeste ljubimac, ali on sluzi meni a ne ja njemu.

lijep autic samo tako nastavi felgice su mrak
fin puntac nema sta. Isti kao u mene samo sto je moj SX. ma zvjerka prava. samo ga cuvaj i vozi.

sretno Icon_wink
jedno pitanje ako moze?

jesu li ti nazad distanceri kad si uspjela staviti 15-ke na njega?

freak Wrote:
dobar punto.......,a jos bolja vlasnica.....Wink

..a sto se svima svidja punto..svi gledaju u felge Icon_eek

mimi777 Wrote:

emirEX_sa Wrote:
jedno pitanje ako moze?

jesu li ti nazad distanceri kad si uspjela staviti 15-ke na njega?

yes...iza su distance...pola centimetra....jos stane ima mjesta Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen...kad ga spustim bit ce knap,ali ide...

...hvala na pohvalama...Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

hvala na odgovoru. Icon_wink
ja sam pokusao pa mi strugalo nazad one unutrasnje plastike kad bi ulazio u krivine pa ih vratim i uzmem 14'' koje su i sad na autu

keep it clean... btw extra fotke, koji je aparat ?
Pages: 1 2 3
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13