Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: K: FICO Z750 Z850
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ako neko ima komsiju koji ga cuva u garazi,ne treba mu ili ne da,javite,nagovorit cu ga nekako Smile Bitno mi je da su uredni papiri i da nije truo.
I sense a project brewing Icon_mrgreen
ima moj komsija cuva ga restaurira ga ... ne trazi puno ... 4000

Tipo16V Wrote:
ima moj komsija cuva ga restaurira ga ... ne trazi puno ... 4000

ma normala...pitaj ga hoce li 10000 Icon_rolleyes

gogg Wrote:
Ako neko ima komsiju koji ga cuva u garazi,ne treba mu ili ne da,javite,nagovorit cu ga nekako Smile Bitno mi je da su uredni papiri i da nije truo.

Pase li ti ovaj!? Icon_mrgreen

Ni slucajno Icon_smile
mogu ti ja mozda naci nekog...a mozes li ti meni naci neku bubu a da nije preskupa???
joj buraz danas ti je malo ocuvanih fica,evo ovaj crveni u ade uraden nemozes nac da nije truo neg trazi da je truo i uradi ga.
bio je ovde do nedavno ficek 4000 kilometara presao a covjek za njega trazio 4000 maraka i vrijedio je svaki pfening otkad je izasao iz tvornice sluzio je za odlazak na pijacu i nazadSmile
prodaje se fica ekstra uradenja reg do jula ofarbana bh fanatikos zastava bih cijena 1200km
to je ta fica
jos jedna slika
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13