Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: G-Power Hurricane BMW M5
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Njemacki  tuner ima twin-turbo verziju M5-ice sa oko 730hp sa samo 0.5bara pritiska. To je skoro 50% povecanje snage u odnosu na standardnog M5 koji ima 507hp, a standardna vrzija ni u kojem slucaju nije spora Smile pa zamislite silu koju oslobadja pojacana verzija.

Na nedavno odrzanoj testnoj voznji na stazi Nardo, Hurricane M5 je dostigao brznu od  322km/h ali uz probleme sa elektronikom. Prema tvdrnjama inzinjera, on moze bez problema dostici brzine preko 350km/h.

Inzinjeri su vec poceli raditi na razvoju ovog modela i prave verziju koja ce puhati 1.0bar potiska-pritiska koji ce dati max. snagu od  800hp. .

Icon_lol

Kornjaca

Prevod: dk*
Izbor teme: dk*
beeemti, al ce ovo da dere gume hehe :D
auuu, nemam rijeci, i izgled i masina super...al opet original je original, prije bi ja originalnog...
Nije lose, mada sad nije ni nesto posebno vala..
Ma bezze Icon_biggrin Pa dobro oni momci sa youtube od nasih krajeva voze m6 320km/h vjerovatno stock....da je neka dorada vjerovatno bi napisaliIcon_rolleyes
Felge su mu moc-a i boja mu je neka cudnovata-perfektan je.
aaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Extra je.
nemam rijeci
preeeedobar bavarac
he o čemu će se ovdje diskutirati

jaha Wrote:
Felge su mu moc-a i boja mu je neka cudnovata-perfektan je.

Icon_wink

fala qurcu da se i meni jedan bmw svidja..boja mi se svidja, a i felge su pravo dobre...da mi je naci ovakve 15'' djegod...Icon_razz
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13